Hvorfor male den nedre delen av treet badebukser hvit?

December 19

Hvorfor male den nedre delen av treet badebukser hvit?

En kjøretur i landet kan stimulere sansene med farge og duft - og noen ganger gir utsikt over odde-ser hvit trestammer. Mest merkbar på unge frukttrær, hvite stammene skiller seg ut i frukthager, nesten vises som hvite stakittgjerder. Malt stammene er ikke for innredningen, men av praktiske årsaker at bøndene å produsere frukt.

Tre solbrenthet

Det kan virke merkelig for deg at et tre kan kontrakt solbrenthet. Tross alt, er barken ikke porøse og skjøre som menneskehud. Men ifølge University of California, trær utsettes for solen over lengre tid kan lider av solbrenthet. Sykdommen kan føre til brenning av det ytre laget av bark nedenfor det avdelinger der det ikke er skygge fra solen. Hvis det er alvorlig, kan det virke i massen av bagasjerommet og forårsaker dehydrering. Unge frukttrær er spesielt utsatt, og beskjæring kan forlate et tre utsatt for sol brenne.

Skadedyr

I tillegg til solbrenthet som angriper unge frukttrær, knaske visse skadedyr på ny bark. Shothole borers er merkbar på stammer og greiner gjennom små hull gravd i tre av insekter. Shothole er en beetle som angriper plomme, apple, kirsebær, fersken, aske, elm og hawthorne trær over hele USA. University of Missouri forlengelsen antyder at maleri bagasjerommet kan avskrekke voksen biller unge.

Maleri

Maleri i bagasjerommet eller grener med en hvit latex maling kan beskytte den mot solbrenthet--ved reflekterer solstrålene - og insekter. University of California antyder en hvit vask eller 50-50 blande hvit interiørmaling latex og vann. Tre maling er vanlige og barnehager og hagesenter. I tillegg til latex maling solbrenthet, foreslår University of Maine å bruke maling under galvanisert hardware klut, 18 inches høy, for å beskytte bagasjerommet fra gnagere.

Betraktninger

Forsiktig vedlikehold er nødvendig for å bevare nye frukttrær for fremtidig vekst. Det tar fem til seks år for et tre å bære første frukter. Planlegger å male den nedre delen av tømmerstokken med hvit vinyl etter planting. Hage Gates anbefaler aldri bruker en oljebasert maling som det vil brenne treet. Beskyttende vinyl forblir på bark som en hylse, slik at det å puste.