Hvorfor liker duer hønsenetting?

February 11

Duer er overalt. De bor i parkeringsplasser, i byer og i og rundt boliger. Det finnes ulike måter at fuglene forårsake problemer for de menneskelige innbyggerne, så folk er alltid på utkikk etter måter å skremme de bort. En bevist avskrekkende er hønsenetting, men det tar en viss forståelse av vaner av fuglene å forstå hvorfor det fungerer.

Duer

Duer er tykk fuglene med kort hals og små hoder. Deres diett består av frukt og frø, og de er kjent ved cooing lyden de gjør. Duer pleier å leve i nærheten med folk, ofte i byområder, og dette kan ofte utgjøre et problem for mennesker.

Roosting

Duer som til hønsehus i høye steder å beskytte seg mot rovdyr, og menneskelig bygninger gjøre ideelle fuglefjell områder. Markiser, hyller og loft er noen av de foretrukne stedene, og de liker roosting under broer.

Problemer

Selvfølgelig, er det problemer som kommer med lever så tett med ville dyr. Duer bære avlyttinger like loppene og merker, men pigeon problemer gå utover. Due avføring inneholder urinsyre, et svært etsende stoff som kan skade bygninger og selv kle maling av en bil. Med disse spørsmålene i tankene kommer det ikke som noen overraskelse at folk ser etter måter å holde fuglene unna.

Forebygging

Å holde disse problemene skjer er bare å hindre dem. En måte å hindre at duene roosting på taket er å innlegge spike strimler, hvilke gjør området et ubehagelig sted for fuglene å lande; for et menneske, ville det være som å gå på en seng av negler.

Kylling Wire

Når laget i stramme looper, ligner hønsenetting spike strimler. Sette på tett såret wire over området duene gjerne hønsehus i fortsatt gjør området spiky og bare så ubehagelig å sitte på. Når ledningen er plassert i duene favoritt roosting områder, samt alle andre mulige roosting områder, er det en god sjanse for at fuglene ikke kommer tilbake.