Hvorfor Klesvask rom vasken holde oppbakking opp?

December 14

Hvorfor Klesvask rom vasken holde oppbakking opp?

Klesvask rom synker eller verktøyet synker, vanligvis få mest ødeleggende elementene i deres avløp. Fett, tykk såper og overdreven skitt er de viktigste skyldige i forårsaker treg avløp. Klesvask rom vask er vanligvis knyttet til en vaskemaskin avløpet, noe som forsterker potensialet for problemer. Fikse problemet vanligvis krever ikke kalle en rørlegger.

Fellen

Trap på en vask er en P-formet eller S-formet kurve i rør under vasken. Formålet med fellen er å fange objekter som slippes i vasken. Tyngre elementer vil sitte i fellen mens vannet renner gjennom. Ulempen med en felle er at fett og smuss ofte bygge opp raskt. Fellen er sikret med en slip nøtter på toppen og bunnen. Plasser en bøtte under fellen og løsne nøtter. Fellen bør trekke gratis lett. Bruk flaskebørste for å fjerne bygget opp skitt eller fett. Du vil kunne se hvis vanskelig elementer er innkvartert i fellen.

Oppbygging

Rør kan utvikle en opphoping av smuss og skitt over tid. Folk hell mopp bøtte innholdet ned verktøyet oppvaskkum avløp, rense sine sko i vasken eller vaske hendene fet i vasken. Kombinasjonen av skitt og fett bygger opp raskere i rørsystemet kommer av verktøyet vask enn andre mottakere. Hell en enkel avløp rengjøringsmiddel i avløpet følge instruksjonene på flaske rengjøringsmiddel. En god vane er å rengjøre avløp om en gang i måneden å hindre buildup av smuss og skitt.

Små rør

Drainpipes fra servanter og vaskemaskiner er vanligvis 1- og 1/4-tommers rør. Disse rørene er vanligvis i stand til å tillate en verktøyet vask og vaskemaskin å fungere samtidig. En liten buildup av smuss i linjen, en dårlig vinklet dreneringsrør under gulvet eller tynnere rør kan forårsake bruke vaskemaskin og klesvask rom vask å sikkerhetskopiere til vasken. Vaskemaskiner avløp vanligvis vann raskere grunnet rotasjon av trommelen. Forsøker å helle noe en vask vasken mens vaskemaskinen går, kan det føre til en sikkerhetskopi. Å holde rørene rent er det eneste reparasjonsalternativet.

Blokkering

En blokkering i linjen bare forbi føre vasken renne langsomt eller ikke i det hele tatt. To verktøy du kan bruke til å fikse en blokkering er en stempelholderen og en rørlegger 's slange. Leder av stempelet må være større enn åpningen i avløpet. Når stuper en oppvaskkum avløp, blokk av alle porter for avløpet, som en andre avløp i tilstøtende vasken eller overflyt hullet i vasken. En rørlegger 's slange er en fleksibel metall stang som munner ut i avløpet. En roterende bevegelse skyldes et håndtak eller en motor øvelser gjennom blokkering, bryte den. Hvis Klesvask rom vasken er bare vasken påvirket, blokkering vil være innen flere fot av avløpet, gjør en 6 eller 12-fots rørleggers slange det ideelle verktøyet for jobben.