Hvorfor klatring roser vil ikke blomst

October 22

Hvorfor klatring roser vil ikke blomst

Klatring roser Legg gammeldags sjarm og gjør god bruk av loddrett plass i hagen. Roser blomstrer i en rekke farger og former, fylle din sommerhage med duft. Men krever roser visse vekstforhold å blomstre.

Sollys

Roser trenger minst seks til åtte timer med sollys. Solen gir energi for plantevekst. Hvis en plante ikke har nok energi, vil det fokusere på overlevelse over blomst produksjon.

Gjødsel

Roser er tunge matere, men gjødsel for høy i nitrogen vil oppmuntre mer blad produksjon på bekostning av blomst produksjon. Mate din klatring roser gjødsel for roses.

Utvalg

Bonde-roser er ikke kontinuerlig bloomers. De blomstrer i sommer og vil ikke blomstre til året. Beskjære disse roser når de blomst. Hvis du beskjære gammeldagse roser tidlig om våren, vil du eliminere alt som årets blomster, etter Clemson University.

Alder

Som steg modnes, strukturelle canes kan bli woody og blomst produksjonen reduseres, ifølge Rose hagearbeid Made Easy. Avskåret denne stokk på basen og en ny stokk vil utvikle seg for å ta sin plass.

Trening

Klatring roser har to grener - canes og sideveis skudd som vokser fra de canes. Roser blomstrer på de laterale skuddene. Strukturelle canes bør trenes til å vokse vannrett slik den laterale skudd eller blomstrende canes, vil vokse oppreist og produsere blomster.