Hvorfor huset mitt knirke når det blir kaldt?

June 4

Hvorfor huset mitt knirke når det blir kaldt?

Høre knirkende lyder i hjemmet kan være skumle og selv alarmerende hvis du ikke vet hvor det kommer fra. Heldigvis, de fleste creaky hjem lyder kan forklares, og de fleste huseiere vokse vant til lydene i sitt eget hus og slutte merke dem helt. Kaldt vær kan spesielt opprette nye knirkende lyder på grunn av temperatur skift påvirker ulike komponenter i huset.

Strukturelle tilkoblinger

Strukturelle hovedkomponentene i huset, som vegger, gulv og tak, er bygget fra tre deler som er utsatt for eksterne kulde og varme temperaturen samtidig. Dette resulterer i deler av huset utvide mens andre deler er kontraktørselskaper eller den samme. Dette legger vekt på tilkoblinger, som blir holdt sammen med skruer, negler og andre metall komponentene. Så når ting Skift på grunn av skiftende vær og temperatur, kan det gi knirkende lyder som byggematerialer og tilkoblinger omstille.

Vinduer, dører og fasader

Endre temperaturer også ha en effekt på andre komponenter i huset som Vinduer, dører og fasader. Konseptet er det samme som knirkende på grunn av den hovedsakelig strukturelle delene av huset skiftende, bare på en mindre skala. Materialene som brukes i fasader, dører og Vinduer også utvide og kontrakt i varme og kalde, muligens resultere i knirkende og dukker.

Mekaniske systemer

Mekaniske systemer i hjemmet, spesielt vann og luft systemer, er også underlagt effekten av skiftende temperaturer. Rørene er utsatt for temperatursvingninger og de satt under mer stress i kaldt vær til å produsere varmt vann og oppvarming for huset, så banke eller knirkende lyder er vanligvis tilskrevet dem. Skru ned varmen på natten lar varm luft kanaler kult av, og du kan høre lyder deretter. Rør og luftkanaler er også knyttet sammen med strukturelle elementer av bygningen, som kan være skiftende samtidig, ytterligere understreke materialer.

Bosetting

Huset bosette seg på grunn av skiftende under den. Husene er utformet og bygd for å være relativt stabil, men det er en viss fleksibilitet i alle struktur. Hvis bakken rundt huset endrer forskjellige fuktighet og temperaturforhold, må huset justere eller "slå" resultatet. Dette problemet påvirker hus spesielt. Settling kan også være et resultat av stiftelsen problemer eller bygge på feil fylt jord.