Hvorfor Hard kablet røykvarslere kvitre?

June 1

En røykvarsler kan være den eneste viktigste sikkerhetsfunksjon i ditt hjem. A riktig arbeider røykvarsler ville flyalarm å tilstedeværelse av røyk som kan indikere en brann. Røykvarsler nær røyken slår en alarm, og hvis fastkoblet, vil utløse alle andre røykvarslere i hjemmet. Fastkoblet røykvarslere bruke husholdning spenning for deres viktigste kilde til makt. Men de fortsatt stole på et batteri for strøm, og at batteriet må sporadisk service og erstatning.

Historie

Moderne røykvarslere ble allment tilgjengelig i USA i 1970. Spredning av røykvarslere i husholdninger førte til en jevn nedgang i prisene, noe som resulterer i enda flere husholdninger råd flere detektorer. Røykvarslere er lett tilgjengelig på oppussing og varehus og er svært billig.

Teknologi

Røykvarslere kommer med to grunnleggende sensor-teknologi: ionisering og fotoelektriske. Begge typer sensorer skanne luften for små partikler som indikerer tilstedeværelse av røyk. Fotoelektriske sensoren er mer følsomme for langsom, røykfylt branner mens ionisering sensoren er mer følsomme for åpen flamme branner. Siden det er umulig å forutsi hvilken type brann kan oppstå, anbefaler USA brann administrasjonen installere begge typer detektorer, eller dobbel-sensor detektorer, i hjemmet.

Strøm

I mange år er standard strømkilde for røykvarslere 9 volts batteri. Batteridrevet røykvarslere krever årlige Batteriutskifting, og hvis en alarm utløses, bare lyden av personlige alarmen som oppdaget røyk. Som teknologien har blitt bedre, bruker flere boliger fastkoblet røykvarslere. Fastkoblet detektorer fortsatt bruke en batteriet for strøm, men at batteriet må skiftes ut sjeldnere, og i tilfelle batteriet svikter, detektoren vil fortsatt funksjon hvis husholdning spenning. Fastkoblet alarmer kan også være kablet sammen, forårsaker en alarm tilstand på en detektor for å utløse alle alarmer i hjemmet.

Piping

Hvis en røykvarsler er piping, er årsaken sannsynligvis et batteri svak eller ikke installert. Piping er en kort tone fra røykvarsleren regelmessig. Intervallet kan variere fra 20 sekunder til et minutt og få svakere over tid hvis detektoren er batteridrevet. Piping lyden kan fjernes ved å erstatte eller reinstallering av batteriet, eller ved å erstatte røykvarsleren. Hvis lyden av røykvarsler avgir er høye eller oppstår midlertidig, så er det sannsynlig at noen miljøtilstand eller feil i detektoren utløser en alarm tilstand.