Hvorfor har min trompet Creeper ingen blomstene?

October 14

Hvorfor har min trompet Creeper ingen blomstene?

Trompet creeper (Campsis radicans), også kalt trompet vintreet, hummingbird vintreet og djevelens shoestring, er en imponerende staude blomstrende vintreet. Den er dyrket for sine store, trompet-liknende blomster, som er gul, oransje eller rød, og tiltrekke hummingbirds, sommerfugler og Humler. Det gjør også en effektive skjermen plantet foran uønskede visninger eller i områder der personvern er ønsket. Siden trompet creeper er så kjent for sin blomstrende, er mangel på blomstrer et tydelig tegn på et problem.

Blomster på ny vekst

Trompet creeper blomster på ny vekst. Kutte woody vekst tidlig på våren, før anlegget har begynt å vokse skudd og blader, vil ikke hindre blomster fra forming. Men hvis ny vekst beskjæres våren, blomsterknopper elimineres for sesongen og sannsynligvis ikke vil vises igjen til våren. Beskjære woody vinrankene av trompet creeper sent høsten, like før vinteren kald setter i eller tidlig på våren før ny grønn vekst vises.

Sjekk for traumer

Hvis anlegget har blomster, eller hadde blomster som plutselig slippe av og ikke fortsette spirende og blomstrende, undersøke anlegget for traumatisk skade. Se på jord linjen å se om gnager skadedyr eller plen maskiner skade har skilt bagasjerommet fra røttene. Kontroller alle woody stilkene og ranker for brudd, noe som ville forstyrre væske og ernæring bevegelse fra røttene til blader og blomster. Inspisere blader, stengler og alle deler av planten for underskriver av insekt angrep eller sykdom symptomer som mold, sopp og cankers.

Overfeeding med høy Nitrogen

Trompet creeper vokser i solfylte steder med godt drenert jord, i en rekke jordsmonn. Eldre planter er tunge bloomers som drar nytte av lett feedings gjødsel eller kompost som er høyere i fosfor enn nitrogen. Tunge fôring med nitrogen-rik gjødsel styrker grønn leafy vekst og hindrer blomster fra forming. Ikke Attack trompet creeper eller bruke mye nitrogen, eller du vil undertrykke blomster.

Trenger Full Søn

Trompet creeper trenger full Søn for optimal vekst og blomstrende. Planter som er i tung skyggen vil ikke blomst Vel, hvis aktuelt. Hvis din trompet creeper vokser i skyggen, vurdere transplanting den til en solrik beliggenhet eller fjerne skygge forholdene rundt.