Hvorfor har min saltvannsbassenget en tåkete blå tone?

August 7

Hvorfor har min saltvannsbassenget en tåkete blå tone?

Svømmebasseng bidra til å bringe narr av havet eller innsjøen til komforten av ditt eget hjem. Mens bassengene er hyggelig, kan ta vare på dem være en stor jobb. Hvis du er ansvarlig for omsorg for din saltvannsbasseng, kan du være irritert og opptatt av å finne en tåkete blå tone flyter i vann. Hvis dette er tilfellet, finnes det flere ting du kan gjøre for å få vann tilbake til en tilstand hvor svømming kan nytes uten frykt eller risiko. Først må du forstå hvorfor vannet har endret fargene.

Kjører filteret

Mange bassenget eiere kjører ikke sine filtre lenge nok. Ved en saltvannsbasseng, er klor legges til i utvalget bare når filteret faktisk kjører. Du legger ikke til ekstra klor som du ville med vanlig basseng, og du må ha din filterene på lenge nok til å distribuere nok klor til hele bassenget. Du kan snu filteret tidlig å spare penger, men faktisk legges alger nivåer i bassenget.

Salt celle

En av de vesentlige forskjellene mellom en saltvannsbasseng og et vanlig klor basseng er at salt vann bassenget funksjoner en salt celle. Salt cellen fungerer med filteret å distribuere klor til bassenget når filteret er på og holdes rent slik at den kan fritt distribuere nok klor. Du kan rengjøre denne cellen ved å sjekke det minst ukentlig og fjerne alle kalsium buildups som kan vises på grunn av sirkulasjonen av salt. Uten rent filter, vil klor ikke bli produsert på riktig skala.

Salt og stabilisator

Akkurat som du må følge klor i et basseng, må du også overvåke nivåene av salt og stabilisator i saltvannsbassenget. Du bør kontrollere at du har nok salt å opprettholde minimumssaldo foreslo størrelsen på biljard og bestemte automatisk klor generatoren. Du må også teste vannet hver tre-fire måneder for riktig nivå av stabilisator eller Cyanuric acid, slik at det er høy nok. Hvis det ikke er rundt 20 til 60 deler per million (ppm), den ikke vil gjøre jobben sin med å beskytte klor i bassenget fra solen, og bassenget vil ikke bli ren eller renovert.

pH

Opprettholde anbefalte pH er viktig for pleie og vedlikehold av din saltvannsbassenget. Du bør teste pH en eller to ganger hver uke for å sikre at det forblir mellom 7.4 og 7,8. Hvis pH er deaktivert, må du legge til muriatic acid bassenget til du får disse nivåene til det foreslåtte nivået.