Hvorfor har min bambus plante sopp vokser i det?

April 14

Hvorfor har min bambus plante sopp vokser i det?

Bambus, med de høye, grasiøse grønne med slank og reedlike stammer, kan dyrkes utendørs eller i. Hvis du har merket sopp i at bambus jord nylig, det er ingen grunn til bekymring: mange houseplants, inkludert den populære lucky bambus (Dracaena sanderiana), som ikke er en bambus hele, men ofte forvekslet med den virkelige tingen, lider av det samme problemet. Problemet er todelt: de fleste houseplants er overwatered og sopp elsker fuktig jord.

Liten gul sopp

Langt, er de vanligste sopp i houseplants Lepiota lutea, ellers kjent som den gule parasol sjampinjong eller blomsterpotte paraso. Dette sopp vokser hele året i potted houseplants og bambus, gitt dens behov for fuktig jord, er intet unntak. Soppen viser ingen preferanse for noen bestemt plante - det er jord de elsker og organisk materiale i den.

Hvor kommer de fra?

Soppen trolig utviklet ellipseformede som landet i jord fra andre steder eller de var brakt inne med potting mix. Sopp har en tråd-lignende reproduktive system kalt mycel. Dette systemet er ikke synlig, som det er veldig fint til å begynne med, og er også under jorden. Soppen seg er frukt likene av mycel som vises under de rette forholdene og utvise spores for å opprette flere sopp.

Vanning bambus

Ifølge Jade Mountain barnehage, basert i Tacoma, Washington, foretrekker bambus planter fuktig jord året rundt. Dette kan være vanskelig å oppnå med tørking effekten av innendørs varme om vinteren, men en lys daglig vanning bør gjøre triks. Prøv å plassere potten på en pebble skuff fylt med vann å øke fuktighet. I tillegg, husk at leire potter suger fuktighet fra jord så en plastikk gryte kan være å foretrekke, spesielt for vinteren.

Bli kvitt sopp

Sopp er ikke virkelig giftige, definitivt ikke til anlegget, og ikke mennesker eller dyr hvis et veldig stort antall er fortært. Hvis de ikke bry deg og du ikke er bekymret for dem å bli spist, er det OK å la dem. Hvis du ikke vil heller vokse sopp og bambus, plukke dem ut og kaste dem bort og fortsette plukker dem som de igjen. Du kan også vurdere repotting bambus og sterilisering den nye jorden av steking i ovnen ved 180 grader Fahrenheit i minst 30 minutter før du plasserer dem i en ren gryte.