Hvorfor har jeg så mange edderkopper i huset mitt?

December 17

Hvorfor har jeg så mange edderkopper i huset mitt?

Ca 2500 arter av edderkopper bor i Nord-Amerika, og det er ikke uvanlig å møte dem i ditt hjem. Edderkopper spise andre skadedyr, som Sølvkre, møll, husfluen og pillbugs, så mange verdsette deres tilstedeværelse. Hvis du har mange edderkopper i hjemmet, men kan du ta skritt for å redusere befolkningen edderkopp.

Identifikasjon

Edderkopper har åtte bein og to kroppen områder, i motsetning til insekter, som har seks bein og tre kroppen regioner. Edderkopper har seks til åtte øyne, vanligvis arrangert i par. Noe typer av edderkopp bygge webs, mens andre jakte byttedyra eller vente å nærme seg. Edderkopper varierer i størrelse og farge. Skorpioner, pappa lange ben, flått og midd er nært knyttet til edderkopper.

Edderkopper i huset

Hvis du finner noen ganger edderkopper i hjemmet, de kan ha utilsiktet inn fra utenfor. Ikke bry deg om sporadiske edderkopper i hjemmet, med mindre de er giftige sort enke eller brun eneboer edderkopper. Hvis du har mange edderkopper i hjemmet, er de fôring på en insect eller leddyr infestation. Fjerne skitt, rusk eller mat utklipp som fôr insekter vanligvis seg tar av en edderkopp infestation. Klissete feller kan også hjelpe felle edderkopper i ditt hjem. Edderkopper kan også angi huset gjennom brensel, så riste av tre før du tar den inne.

Edderkopper utenfor huset ditt

Utendørs edderkopper er mest sannsynlig å angi hjem i sensommeren og høsten, når temperaturen blir kjøligere. Mannlige edderkopper kan også angi hjemme under paringstiden på jakt etter kvinner. Holde utendørs edderkopper ut av ditt hjem ved å kontrollere at dører og skjermer lukker tett og av caulking eller forsegling sprekker i stiftelsen. I tillegg bruker mindre utendørs belysning eller bruke natrium damp lys som tiltrekker seg færre insekter.

Misoppfatninger om edderkopper

De fleste edderkopper, bortsett fra et par giftigste arter, er ufarlig for mennesker å ha edderkopper i ditt hjem er ikke farlig. Edderkopper biter ikke vanligvis med mindre de er truet eller et hjørne, og nesten alle edderkopp biter bare involverer midlertidig og mindre smerte og rødhet. Selv om en edderkopp vises kjører mot deg, er det ikke prøver å angripe; edderkopper har svært dårlig syn. Edderkopp biter er ofte overdiagnosed; med mindre du så bitt oppstår, en bit kan ha blitt forårsaket av en mygg, bedbug eller loppen, eller du kan ha en bakteriell hudinfeksjon eller andre hudtilstand.