Hvorfor har jeg mistet vann press?

May 6

Hvorfor har jeg mistet vann press?

Å miste vann press kan bare være et spørsmål om har to ulike funksjoner opererer samtidig. Hvis du bruker dusjen og andre aktiverer en kranen på kjøkkenet, tømmer toalett eller åpner en hageslange utenfor, kan dette resultere i en øyeblikkelig tap av vanntrykk. Hvis dette ikke er hvorfor du taper vanntrykk, kan en rekke andre faktorer være involvert.

Undetectable lekkasjer

Minste lekkasjen kan sterkt redusere vanntrykk. For å sjekk, slår all vannkraner inne i hjemmet og ta en måleravlesning. Vent ca to timer og deretter lese måleren igjen for å se om vann har økt.

Etterspørsel perioder

Visse tider av dagen er høysesonger, når andre medlemmer av fellesskapet kan også bruke vann. Dette inkluderer dusjing i morgen eller vanne plenen i morgen før det blir for varmt eller på kvelden når den kjøles ned. Vil du forsøke å endre vannforbruket for å se om vanntrykket forbedrer.

Vann Tøymykneren

Et plutselig tap av vann press kan skyldes bruk av en kalkfilteret. Det kan hende du kan løse problemet ved å sette kalkfilteret på bypass å se om vanntrykket er forbedret. En økning i press betyr din kalkfilteret måtte bli reparert eller erstattet. Hvis du nylig hadde din vann Tøymykneren sjekket av en service og få redusert trykk, kontroller at ventilen ble fullt gjenåpnet.

Varmtvannsberederen

Hvis du har et lavtrykk problem bare når du bruker varmt vann, kan det være et vann varmeapparatet problem. Kontroller at utkobling ventilen nær varmeapparatet er åpne hele veien. Ifølge Las Vegas Valley Water District nettsted må du ha en lisensiert Rørlegger sjekk varmtvannsberederen om det er årsaken til lavtrykk.

Mineralforekomster

Hvis din er en eldre hjemme bygget med galvanisert jern rør, bygge mineralforekomster opp over tid. Varmt vann og vannrette rør - som tillater innskudd på utligne, forårsake at prosessen skje raskere. Mineralforekomster tette bakgrunnsbilder på dusjhoder og kraner. Rengjøring bakgrunnsbilder bør forbedre vanntrykk.

Trykkregulator

Det kan være tid til å ha din trykkregulator service eller justert for å øke vanntrykk. Ifølge Irvine Ranch Water District nettsted er det best å ha en lisensiert Rørlegger gjøre alle reparasjoner og justeringer. Feil kan justering trykkregulatoren og gjør trykket for høyt forårsake apparater funksjonsfeil.

Huset ventiler og kunden ventiler

En mot klokken justering av huset ventilen sikrer ventilen er åpen hele veien. Når huset ventilen er i "Off" posisjon - peker fra den slange bib - begrenser det vannstrømmen i ditt hjem. Når kunden ventilen, som kan se ut som en referanse, og ligger i boksen meter. Vri håndtaket mot klokken for å sikre ventilen åpnes fullt.

Andre faktorer

Vanntrykket er avhengig av ditt hjem og fysiske forhold til kilden til vann. Hvis hjemmet er på et høyere høyde enn vannbeholderen eller i åsene, vil du naturligvis ha lavere trykk. For å avhjelpe situasjonen, har en booster system installert. Hvis du har et plutselig fall i vanntrykk, kan det være en lekker vannledning, som er verktøyet er ansvar. Men er en lekker linje mellom hjemme og måleren kundens ansvar, ifølge San Jose vann nettstedet.