Hvorfor har du rent Grout etter du bruke det?

September 28

Hvorfor har du rent Grout etter du bruke det?

Legge dine egne fliser deg kan hjelpe deg å spare penger på entreprenører og, hvis du lese instruksjonene nøye og ta de riktige trinnene for å legge dem, kan det hjelpe å sikre at du får utseendet du ønsker. Bruke grout forsiktig og jevnt vil bidra til å sikre en jevnere finish og et bedre produkt. Ta spesielle forholdsregler for å fjerne alle grout fra overflaten av ruten etter at du har brukt den.

Hvorfor rydde Grout

Når du sprer mørtel mellom flisene, er du også skyve den over overflaten på arket, som vil hjelpe deg spre det jevnt over flisene og grout. Kanskje er det viktigste steget i fuging fliser rengjøring grout fra overflaten av arket før det tørker. Hvis du ikke gjør dette, grout vil tørke på flisen overflaten og vil skape et lag av grout dis, som vil gjøre ruten ser skitne.

Hvordan å rense fuger

Fjerne grout fra overflaten av arket med en fuktig klut. Pakk duken rundt fingeren, og gni den over ruten for å fjerne alle grout på overflaten av arket. Ta vare ikke for å berøre grout som er legging mellom brikkene, som du kan skade dem. Skylle kluten ofte slik at du ikke er bare skyve grout rundt flis overflaten.

Fjerne tørket Grout

Hvis du ikke fjerne grout fra overflaten av arket, har den tørket og satt der. Når dette skjer, kan du fortsatt fjerne den, men du må bruke mye arbeid og tid til å skrubbe den fra flisene uten å skade dem. Dette gjør bland 1 kopp sukker med 1 gallon av vann. Spre løsningen over flislagte overflaten, og skrubb brikkene med en plast skrubbing pad. Arbeid før vannet er skyet grout rester og brikkene er rene.

Epoxy Grout

Produsenter gjør de fleste typer grout med Portland sement. Denne typen grout tar flere dager å kurere. Selv når det er fullstendig kurert og herdet, kan du fortsatt fjerne den med en skrubbe pute. Epoxy fugemasse er en veldig sterk grout kan ikke fjernes når det har helbredet helt. I stedet må rippe opp flisen og starte på nytt. Unngå å bruke epoxy grout med mindre du har erfaring gjør dette. I stedet ansette en profesjonell å legge grout.