Hvorfor gjør My toalett tilbake opp når det regner?

May 13

Hvorfor gjør My toalett tilbake opp når det regner?

Toalettet gir en rekke forbedringer til hvert hjem. Fra toalett overflyt kjøre toaletter, er det mange ting som kan gå galt med ydmyke toalettet. En av de mest vexing for mange huseiere er et toalett som er overfylte eller oppbakking opp, men bare i perioder med kraftig regn. Det er noen grunner til hvorfor dette kan oppstå og noen ting å ta hensyn når diagnostisere problemet.

Septiktank eller kloakk

Den første indikasjonen på toalettet problemet ligger i metoden for avfallshåndtering ditt hjem bruker. Hvis du har en septiktank, kan en overstrømmende toalett skyldes en rekke problemer. Hvis du er knyttet til byen avløpssystem, angi andre potensielle årsaker i ligningen.

Full septiktank

Første potensielle problemet for huseiere med septik er at tanken er full. En full tank vil flomme over tilbake til laveste avløp i huset. Dette kan være et toalett i underetasjen bad eller en vaskemaskin avløp i kjelleren. Den lille mengden av regnvann som får gjennom utsiden av din septiktank fører det til overflyt og flom vann tilbake til ditt hjem. Har din septiktank pumpet ut så snart som mulig.

Sprakk kloakkrør

Hvis du er i byen avløpssystem, kan sikkerhetskopiert toalett, under kraftig regn, skyldes en sprakk kloakkrør et sted utenfor hjemmet. Regnvann er enten drenering tilbake inn i kloakk røret og forårsake overløp eller røret er tilstrekkelig skadet at avfall ikke kan passere gjennom, i stedet drenering i jorden, som blir under under kraftig regn. Avløpsvann deretter sikkerhetskopierer og flyter til laveste avløp i ditt hjem.

Skadet septiktank

Hvis du har fikk din septiktank renset og problemet vedvarer, må du kanskje skadet septiktank. Mange eldre septik ble bygget med betong. Disse tanker har konkrete lokk som passer over toppen av dem. Disse dekslene kan skifte og la regnvann renne i tanken eller tanken selv kan ha styrtet inn, forårsaker regnvann å fylle tanken og strømme tilbake i huset. Reparere eller erstatte en septiktank er en stor jobb, og kan du ha en ekspert ta en titt og diagnostisere problemet på enheten før du prøver å grave den opp selv.