Hvorfor gjør huset mitt knirkende lyder?

March 12

Hvorfor gjør huset mitt knirkende lyder?

Huseiere er liggende å høre en rekke forskjellige lyder om natten, mens hus bosette, utvide og skifte. Ofte vi er mer oppmerksomme på våre hus bosatte seg, og lyder som følger med det, om natten, når det er rolig. Heldigvis ting går brak i natt er mer sannsynlig å involvere en strukturelle eller mekaniske problemer, i stedet for en vennlig spøkelse.

Strukturelle

Gjennom årene svekkes hus strukturelt. Løs verktøyet ledninger kan banke mot siden av huset eller en knirkende i taket kan tyde taket ytterkledning problemer. Det er også vanlig for rør og andre metallgjenstander å gjøre det høres ut som banke som de er nedkjøling.

Mekanisk

Everyday bekvemmeligheter, for eksempel ismaskiner, klimaanlegg, ovner og oppvaskmaskiner, er liggende å gjøre lyder på uventede tidspunkt. De er round-the-clock apparater som aldri stopper tøffer seg.

Ekstern

Det kan også være eksterne forhold bidrar til huset lyder, som et tre gren skrape mot et vindu under en vind storm. En annen mulighet er at en downspout, som er en innbindingsmarg-rør utformet for å fange og trakt regn og snø fra taket, kan være justert.

Værforhold

Når temperaturen svinger, tre eller aluminium sidings hus tendens til å utvide eller kontrakt. På en spesielt vind kveld, vil energieffektive storm windows også gjøre en rattling støy, tilsvarende til lyden av en løs downspout, forårsaker alarm.

Gnagerne

Bortsett fra strukturelle eller mekaniske problemer, kan knirkende lydene bli en levende ting. Termitter har en tendens til å svekke strukturen i et hus, forårsaker det knirker og stønn som den flytter. Ekorn, rotter og vaskebjørn har også vært kjent å klatre gjennom skorsteiner, vegger, loft og kjellere, forårsaker kravler eller skraping lyder i og rundt huset.