Hvorfor fryser en sentral klimaanlegget?

August 24

Ring et profesjonelt

Før vi kommer inn hvorfor sentrale klimaanlegget fryser opp, bør du vite at håndtere dette problemet kan være farlig og skal bare behandles av en sertifisert oppvarming, ventilasjon og air condition (HVAC) profesjonell. Kontakt din lokale HVAC selskapet for inspeksjon sentral luften apparatet å finne årsaken, og å håndtere trygt problemet.

Grunner for frysing

Det er et par grunner Hvorfor sentrale klimaanlegget har frosset. Hver er en mulighet og bør undersøkes av en aircondition tekniker før du fortsetter med en løsning.

Kuldemedium kostnad: Hvis din sentrale klimaanlegget kjølemediet belastes feil eller mangler kuldemedium det vil fryse. Dette skjer vanligvis når kjølemediet linjer har en lekkasje. Lekkasjer kan oppstå på grunn av friksjon fra vibrasjoner eller deler gni sammen. Lekkasjer kan også finnes der inventar eller skulder ledd er løs eller dårlig. Bare en kvalifisert tekniker bør teste systemet og lade kjølemediet.

Tilstrekkelig luftstrøm: Luft flyt begrensning kan forårsake din sentrale klimaanlegget fordamping spoler bli skitne og føre dem til å falle under frysepunktet. Dette gjør at fuktigheten i luften for å samle og fryse rundt spoler. De vanligste årsakene til tilstrekkelig luftstrøm er mye luftfiltre og undersized kanaler.

Utendørs temperatur: Mest sentrale klimaanlegg enheter fungerer ikke bra i temperaturer under 60 grader Fahrenheit. Når systemet ikke fungerer riktig kan det fryse.

Holde det fryser

Det er viktig å forstå årsaken til frysing før de fleste av følgende løsninger.

Kuldemedium kostnad: for å hindre sentrale klimaanlegget fryser kontakt din lokale aircondition-ekspert for å teste systemet for lekkasjer og nivået på kjølemediet. Hvis en lekkasje er funnet, har det forseglet før din kjølevæske er oppbrukt og systemet fryser.

Tilstrekkelig luftstrøm: endre luftfiltre på en vanlig baser. Det er den enkleste og billigste måten å sikre at sentrale klimaanlegget ikke fryser. Hvis din fordamping spoler allerede skitne trenger de å bli renset. Avhengig av systemet må spoler fjernes for rengjøring. Igjen, kontakt din lokale aircondition ekspert for rengjøring.

Utendørs temperatur: enkleste løsningen på dette problemet er å ikke bruke din sentral aircondition når utendørs temperaturen er kjøligere enn 60 grader. Spare energi, penger og systemet slår av din air condition og åpne vinduer å kjøle ned huset. Hvis du ikke klarer å gjøre det, kan du installere en Omgivelses temperaturkontroll for å hindre systemet i å fryse i stedet.