Hvorfor fargene på meg visne?

June 18

Når mørke fargede håndklær begynner å visne, er det tydeligere enn lysere farger. Hvis mørke håndklær er nødvendig for å fullføre bad innredning, å lagre mørke håndklær for show, og vise dem på spesielle anledninger. Du kan forlenge fargene mørk håndklær av hvitvasking dem mindre ofte.

Vanntemperaturen

Vask i varmt vann anbefales for å drepe bakterier, men det også vil visne farger og krympe stoffet. Varmt vann kommer direkte fra varmtvannsberederen og er generelt ca 120 grader Fahrenheit. Håndklær bør vaskes i varmt vann, samt sengetøy, undertøy, baby elementer og badekåper, men du risikerer falming farger. Varmt vann også settes permanent flekker, så alltid før behandle flekker før vask.

Vaskemidler

Ikke alle vaskemidler fungerer for alle stoffer eller temperatur innfatningene. Lese etiketter før du kjøper vil hjelpe deg å gjøre det riktige valget. Hvis du velger å vaske håndklær i kaldt vann, kjøpe et rengjøringsmiddel som er utformet for kaldt vann vask. Kaldt vann vil holde fargene blekner og svinn blir mindre. Vaskemidler som inneholder klor er bra for whitening og drepe bakterier, men mørke farger vil visne raskere og vises gamle før sin tid. Klor er også vanskelig på fiber og forårsaker sakte forverring. Oksygen blekemidler er et pulver og er trygt for alle stoffer og vil ikke svekkes farger.

Hvor ofte skal vaske

Vask håndklær eller klær, vil altfor ofte ta sitt toll på fargene og stoffet. Vask håndklærne etter hver tredje bruk. Bakterier og bakterier få start våt og mørke steder, så henge håndkleet over en bar og la den air-dry mellom bruker. Hvis du merker en lukt på håndkleet, er det definitivt på tide å vaske. En lukt betyr håndkle har samlet døde hudceller og bakterier har begynt å vokse.

Tørking

Hengende klær utenfor i direkte sollys vil drepe bakterier, men solen har også en bleking effekt på stoff. Tørke den gammeldagse måten vil spare deg penger og du vil merke en frisk naturlig duft som du ikke kan få fra en flaske. Hvis du eier mørke håndklær, men kan solen være din fiende.