Hvorfor får stikkontakter varme?

December 12

Hvorfor får stikkontakter varme?

Folk bruke så mange miniprogrammer i hjemmet som kjører på strøm at det er lett å ta som energikilde for gitt. Når folk snu en bryter eller plug noe til et strømuttak, forventer de at enheten skal fungere. De gir ikke mye tanke å elektriske ledninger i hjemmet med mindre noe går galt. En av tingene som kan være problematisk er et vegguttak som blir varm å berøre.

Stikkontakter

Stikkontakter har vanligvis et par stikkontakter. Hvis kontaktene har tre hull to åpninger og avrundet hull - uttaket er jordet, selv om eldre boliger kan ha ujordet stikkontakter uten sirkulær hullet.

Stikkontakt advarsel

Hvis noen del av en elektrisk vegg er varmt, eller hvis veggen rundt, slutte å bruke uttaket og kaller en elektriker som har sjekket ut. En varm stikkontakt representerer en brannfare og kan ta en flamme. Når en stikkontakt blir varm betyr det totale energien brukes av elektriske gadgets koblet til at uttaket overstiger kapasiteten til ledninger å bære belastningen. Med andre ord, er uttaket overbelastet. For eksempel når det gjelder høy wattstyrke elektrisk gadgets - inkludert apparater mikrobølgeovn, brødrister, konveksjon ovn, elektrisk stekepanne eller vaffeljern - koble mer enn enheten inn i en enkelt kontakt resulterer i overbelastning. Koble forlengelsen ledninger til en stikkontakt og deretter koble mange elektriske artikler til utvidelsen kan også overbelastning stikkontakten og bli varm.

Stikkontakt grunnleggende

Kretser er rangert i ampere. For eksempel hvis du hadde 100 ampere strøm innstigning din hjem breaker box, kan alle ledninger behandle opptil 240 volt strøm. Som oversettes til 24.000 watt strøm. Elektrisk gadgets, fra lyspærer til hårføner til mikrobølgeovner, er alle rangert etter hvor mange watt strøm de bruker. Utløp inne din hjem er kablet i grupper eller kretser, i personlige brytere i boksene breaker. Disse breakers kan håndtere 15 eller 20 forsterkerne hver. En 15-amp krets kan håndtere 3600 watt etterspørsel mens en 20-amp krets kan håndtere 4.800 watt. Hvis du kobler elektrisk miniprogrammer til uttak på en breaker som overskrider denne effekten, overbelaste du krets og stikkontakter blir varmt.

Grunnleggende ledningsnett

Hjem ledninger er enten aluminium eller kobber. Du kan fortelle hvilken som du har ved å fjerne utvendig plate dekker stikkontakten og ser på utsatte endene av elektriske ledninger koblet til stikkontakten. Kaste bryteren i boksen elektrisk kraft breaker til av-stillingen for at uttaket å slå av strømmen før du fjerner uttaket dekke. Når du ser inni veggen stikkontakt hvis du ser sølv ledninger ledningene er aluminium mens gul eller kobber-farget, ledningene er kobber. Fordi aluminium ledninger tendens til å løsne når de varme opp, se etter noen løse ledninger som ikke kanskje riktig tilkoblet. Men en elektriker ta seg av eventuelle problemer.