Hvorfor er murstein utleggermaskin synker i bakken?

January 12

Hvorfor er murstein utleggermaskin synker i bakken?

Utleggermaskin murstein og stein synke over tid som settles bakken, men tidlig synker kan indikere en alvorlig problem. Alle typer utleggere kan synke, fra store naturlige steinheller til murstein. Lær hvordan å fortelle hva du kan fikse på egen hånd fra hva er best igjen til en pro.

Ustabil undergrunn

Jorden fryser over vinteren og thaws våren. Bakken utvides og kontrakter med isen. Jord kan utligne våren ved tining ut på et lavere nivå enn det var før, fører til utleggere stein og murstein som vises krympet. Dette kan ikke forebygges. Du løser dette problemet løft ut krympet murstein. Fylle gapet med støpesand sand og erstatte klossene.

Vann erosjon

Utleggermaskin murstein plassert i nærheten av en downspout, strøm eller andre vannkilde kan synke som jorden rundt dem svekker. Området blir våt og myrlendte hvis vann erosjon er en faktor. Prøve å omdirigere vannet hvis mulig, ved å opprette en drenering grøft for å avlede vann eller sette opp et regn fat for å fange den. For å sikre murstein, grave dem opp og utligner dem på en base av sand eller grus.

Dårlig forberedelse

Steinene kan også synke hvis base ikke var skikkelig forberedt før legging pavers. Paver steiner skal legges på en seng av komprimert grus eller grov sand. Du kan komme unna med å legge dem direkte på jorden hvis bakken består av en stadig fast overflate, for eksempel leire.

Store problemer

Hvis utleggermaskin murstein med mørtel er synker, eller hvis et stort område av til terrassen pavers er synker, kan du vurdere å søke profesjonell hjelp. Sjansene er, noe større er bak utleggermaskin murstein synker, for eksempel et drenering problem. Hvis din pavers har senket og sprakk, også vurdere å ansette noen til å hjelpe deg.