Hvorfor er min vasken gjør en Gurgling lyd?

March 14

Klukke hørt i et rør er lyden av luftbobler kommer fra sakte og rømmer ut av nærmeste hullet. Det skjer når vann fra en vask, badekar eller andre avløp feller luft i rørsystemet. Ventil rør som strekker seg til taket vanligvis hindre at dette skjer, men ulike hindringer og problemer med rørene kan føre gurgling lyden.

Langsom og blokkerte avløp

Et kjøkkenvasken ser mye fett og matpartikler gå ned avløpsrenna. Partikler, spesielt fett, følge vask og viktigste avløp, over tid å redusere muligheten for vann å flyte jevnt gjennom rørene. En oppbygging av gunk på veggene i røret fører en sakte renne. Vask vil gurgle når en belastning på linjen forsøker å strømme men er blokkert av en oppbygging av gunk i røret. Air kan ikke flyte rundt vannet i røret så i stedet bobler opp gjennom røret, slippe en gurgling lyd fra nærmeste åpne hullet - vanligvis en vask eller badekar. Det samme gjelder hvis røret er blokkert av en stor forekomst av organisk materiale som toalettpapir. Den gurgling oppstår når blokkering er på eller før avtrekksrøret.

Blokkert Vent Pipe

Ventil rør Avslutt gjennom taket av huset. Vent pipe er et vertikalt rør koblet til den sakte som gjør at luftstrømmen i røret, hindre et vakuum oppstår. Vann som strømmer gjennom røret tvinger luft ut av avtrekksrøret. En bird's nest, blader eller akkumulert smuss kan bosette seg i en avtrekksrøret på taket, blokkere luftstrømmen. Luften som ikke kan bli tvunget ut av avtrekksrøret presser tilbake i dreneringsrør, forårsaker bobler. Boblene oppsøke nærmeste åpningen, forårsaker gurgling lyder å avgi fra vasken.

Reparere blokkeringer og langsom avløp

En av de beste måtene å forebygge en blokkering eller langsom avløp er ikke å rødme eller helle alt i avløpet som kan føre til en opphoping oppstår. Fett, store biter av mat og hår bør holdes av avløp. Som bygge oppstår, kan kjemisk avløp banner, tilgjengelig fra en jernvarehandel, helles i avløpet du rengjør veggene i røret. Kjemikaliene er etsende, så følg instruksjonene på flasken nøye for å unngå personskade. Store blokkeringer som forårsaker treg avløp og gurgling rør hele huset indikerer en større blokkering i viktigste røret. Kontakt en rørlegger for å ha den sakte snaked med en rørlegger 's slange.

Vent Pipe reparasjon

Ventil rør er ikke like lett renset som en sakte. Rørene er like høye som huset blokkeringer er ikke som lett sett. En lommelykt som skinner inn vent pipe fra taket kan avsløre en bird's nest eller dyr i røret, men ikke alltid viser til det laveste punktet på ventilen. Kontakt en rørlegger har pipe kontrolleres og rengjøres. Ventil rør bør ha en cap installert, som kan oppnås med grunnleggende verktøy. Rør caps er tilgjengelig fra enhver jernvarehandel og blokk dyr og bladene faller inn i røret.