Hvorfor er min vann Sulfurous?

August 7

Hvorfor er min vann Sulfurous?

Første skritt for å løse problemet ditt sulfurous vann er å diagnostisere svovel-relaterte sammensatte forårsaker problemet og deretter identifisere kilden til det sammensatte. Fordi disse forbindelsene kan stamme fra mineralforekomster nær din grunnvann, kan å vite hvorfor vannet er sulfurous spare deg dyrebar tid og penger i behandling.

Årsaker væskeinntregning Sulfurous

Det er to årsaker væskeinntregning sulfurous: sulfate og hydrogensulfid. Disse to årsaker er relatert. Sulfater representerer kjemiske forbindelser av svovel og oksygen. Sulfater forekommer naturlig i noen steinformasjoner. Som mineraler oppløsning med alderen, kan de bli utgitt i grunnvannet som leverer ditt hjem. Hyrdogen sulfides, derimot, er naturlig biprodukter av svovel-reduserende bakterier, som vanligvis bor i oksygen-mangelfull miljøer som VVS og dype brønner. Denne bakterien får energi fra svovel og frigir igjen hydrogensulfid.

Symptomer av Sulfurous vann

Det er indikasjoner sulfurous vann. Den mest merkbare er en råtten egg lukt forårsaket av hydrogensulfid. Hydrogensulfid er en gass, kan det foreligge når vannet er luftet, som når den slippes fra et trykk. Denne gassen er hva du oppfatter som råtne egg lukten. Varmere miljøer kan forverre lukt, derfor er det ofte sterkere i dusjen.

Sulfater, derimot, presentere ikke en lukt. Kombinert med klorvann, men kan de tint klær etter gjentatt vasker. Overflødig svovel i vann kan også føre til en opphoping av svart Slim i rør og toalett akvarier. Det kan også føre vann smak bitter.

Helseeffekter av Sulfurous vann

Mens de fleste voksne vil lide ingen dårlig virkninger av sulfater i vann, kan det gjøre livet ubehagelig for babyer og for de som bor på gårdene, unge husdyr. Hos spedbarn, men kan det fungere som et avføringsmiddel og føre til dehydrering. I slike tilfeller anbefales det at bottle-fed spedbarn har deres formler med flaskevann fra den lokale grønnsakshandelen.

Hydrogensulfid, er mens ikke vanligvis skadelig i nivåer som er ofte funnet i husholdninger, brannfarlige og giftige. I sjeldne tilfeller med ekstremt forhøyede nivåer av hydrogen sulfides i vannet, symptomer som kvalme, kan sykdom og død oppstå.

Behandling for Sulfurous vann

For å finne den mest hensiktsmessige behandlingen for deg sulfurous vann, må du først å få vann testet. Det finnes en rekke vann testing kits tilgjengelig. For små mengder sulfater i vannet er enkel kommersielle destillasjon behandlinger tilgjengelig fra din lokale behandling bedrifter.

Behandling for hydrogensulfid er ofte den samme som for andre vanlige vann forstyrrelser, som overflødig og mangan. Disse kan omfatte sjokk klorering, karbon filtrering og selv vann varmeapparatet modifikasjoner.