Hvorfor er min tomater tørker opp & dø?

January 18

Hvorfor er min tomater tørker opp & dø?

Ikke bare har en vakker hage full av friske grønnsaker gir deg og din familie mat, også har en følelse av prestasjon knyttet til det å vite at du sette tid og innsats for å lykkes i voksende maten. Ikke alle planter er skapt like, og du må ha de riktige vekstforhold, inkludert vann, gjødsel og temperatur, for planten din å blomstre. Hvis tomatplanter tørke opp og dø, analysere enkeltaspekter av hagearbeid rutine.

Temperatur endring

Tomater er svært følsomme for ekstreme endringer i temperatur, både lav og høy. Når dagtid temperaturen er over 90 grader Fahrenheit, kan ikke anlegget pollinate. Blomster trenger å pollinering for å leve og uten de faller og dø. Det samme skjer hvis nighttime temperaturen synker under 55 F eller over 75 F.

Fuktighet

Fuktighet er en annen faktor tomater trenger å blomstre. De beste forholdene oppstår når relativ fuktighet varierer fra 40 til 70 prosent. Tomater er sannsynlig å dø hvis de opplever for lav fuktighet fordi stickiness er nødvendig for pollen å holde seg til stigmatisering av anlegget.

Vann

Tomat røtter trenge gjennom bakken på dyp fra 3 til 5 fot og trenger riktig fuktighet til dyp rot. Overdreven tørre og våte forhold forbyr anlegget skal heie, påvirker vekst og forårsaker planter til å dø. Du kan forhindre dette ved riktig irrigating området i perioder med tørre forhold.

Tunge frukt

Stund ser viser tomatplante med masse blomster på den suksess, det kan også være en årsak til bekymring. Anlegget har for mange blomster på det, må de konkurrere mer for å få riktig næringsstoffer, spesielt på mindre planter. Hvis du har sunn frukt på anlegget, plukke den tillate anlegget å omfordele ressurser til andre blomster for sunnere voksende.