Hvorfor er min tomat planter alle grønn med ingen frukt?

January 11

Gjennomsnittlig ventetiden for tomatplanter fra planting til høsting er 70 dager, ifølge University of Illinois forlengelsen. Hvis du er sikker på at din tomat plante utvalg har nådd modenhet, men ikke produserer frukt, er det sannsynlig at anlegget mangler viktige omsorg, eller som har utviklet en frukt-stunting infeksjon.

Vannforvaltning

Fuktighet stress eller under-vanning, en tomatplanter fører til fysiologiske problemer, for eksempel stunting frukt produksjon. Under blomstring sesongen, anlegget kan opprette blomster og ser sunn og grønn, men gjennomgår alvorlig tørst på dagtid. Vanning svingninger--som mangler en dag eller to dager i en tidsplan - påvirker mengden kalsium røttene absorbere fra jorden, som stopper frukt produksjon eller oppretter blomstre slutten råte.

Hornworms

Ifølge University of Illinois forlengelsen er tomat hornworms et vanlig tomat plante problem som påvirker frukt produksjon. Hornworms er pudgy, grønn, 2 - til 3-tommers lang Larvene med hvite striper og en liten horn som stikker fra toppen av slutten av ormen. Fordi ormer er grønne, de er vanskelig å se på en grønn plante, men de kan herje tomat hagen og felt av fôring på blader og frukt. Hvis en plante har noen ormer gumlet på det, kan det tygge alle bladene og ødelegge alle spirende frukt. Å kvitte seg med ormer og tillate tomatplante å produsere frukt, plukke av ormer i kjøligere delene av dagen eller bruke et organisk insektmiddel hvis ormer er for mange eller omfattende fjerne. Hvis du ser hornworms med en liten, hvit, kokong som veske stikker ut av kroppen sin, ikke drepe eller fjerner disse ormene - har strukturen utvikle avkom av parasitic insekter som å kontrollere befolkningen horworm.

Temperatur

Tomatplanter produserer ikke frukt hvis deres knopper er utsatt for kalde eller frost. Ifølge en 2010 plantet Ohio State University forlengelsen faktum ark, "vokser tomater i the Home Garden, tomater er varme sesongen planter som gartnere bør bare etter den siste frost datoen i ditt område. I central Ohio, for eksempel er datoen 20 mai. Tomat planter krever varm jord. Hvis du plantet tomatplante når jorden var fortsatt kjølig tidlig på våren, er det mulig at spirer var forkrøplet.

Bakteriell Wilt

Også kalt Sør bakteriell blight, er bakteriell wilt en tilbakevendende, alvorlig sykdom påvirker tomatplanter. En bakterie overlever i jorda for og angir røttene gjennom kutt eller huljern laget et uhell under transplanting, hagearbeid, insekter eller nye rot åpninger. Bakterier rasen i anlegget vev, fylle stengler og blader med en slimete goo. Grønn plante, som ser ellers friske, vil begynne å vil, om bladene forblir grønne. Sykdommen er mer frodig i varmere, fuktige områder, men kan eksistere i kjøligere klima. Etter Clemson University utvidelsen i 2011, eksisterer ingen kjemiske behandlinger for å bekjempe bakterier. Fjern anlegget hvis det er berørt og ikke produserer frukt.