Hvorfor er min Spirea Goldflame Bush døende?

February 18

Hvorfor er min Spirea Goldflame Bush døende?

Spiraea japonica "Goldflame" er en japansk spiraea hybrid cultivar. Denne bush er ikke spesielt utsatt for sykdommer og insekt angrep. Den mest sannsynlige årsaken til nedgangen er ikke nok eller for mye vann. Det er imidlertid en bakterier og en endoparasite som kan drepe japanske spirea. Å vite hva symptomer er forårsaket av disse mulige problemene vil hjelpe deg å finne ut hvorfor det er døende, og hva kan gjøres for å lagre den.

Mangel på vann

Goldflame spireas er tørst busker. De må bli vannet i morgen en eller to ganger per uke i hele den voksende sesongen. Mangel på vann forårsaker bladene vil i løpet av dagen og perk opp på kvelden. Bush vil vokse saktere eller slutte å vokse helt, bladene slippe og bush vil dø hvis den ikke får vann i tid. Blad scorch kan også oppstå, som resulterer i brun, død blad vev. Kontroller at bush får 6 til 8 gallons av vann hver uke når temperaturene på dagtid er mellom 70 og 80 grader F. Når temperaturen går til 80 til 90 grader F. området, øke ukentlige vann til 9 gallon. Når temperaturen går over 90 grader F., øke til 12 gallon.

Rot råtne

Goldflame spireas kan utvikle rot råtne hvis jord ikke renne godt. Dette skjer vanligvis når jorda er tung leire. Roten råte symptomene er vanligvis de samme som skyldes mangel på vann. Anlegget lider fra mangel på vann fordi skadet røttene er ute av stand til å absorbere det. fra jorden. Grave opp busk og sjekk for sprø røtter. Hvis det er sprø røtter, vil jord måtte endres med organisk materiale, som kompost, strimlet bark mulch eller sand før busk er plantet. Opprette et hevet planting område med god matjord kan også lindre drenering problemer.

Brann Blight

Goldflame spireas er utsatt for brann blight, som er forårsaket av bakterier. Tegn bli innlysende mens bush blomstrer. Blomster vil deretter bli svart eller mørk brun. Bush stammer vises svidd og bladene wilt og bli brun, men de forblir på stammen. Infiserte stilkene kan krøllen over i endene. Som sykdommen utvikler seg, ytre stilk barken skrumper og indre barken blir vannaktig og viser rødbrun. Det vil også være små cankers på de infiserte stammer. Infeksjonen sprer seg fra stilkene til midten av bush og kan drepe den. Beskjære av infiserte stammer godt under infiserte vevet. Sterilisere pruners med en løsning laget av 3 deler rødsprit til 1 del vann eller 1 del bleke 9 deler vann etter hvert snitt. Nøye fjerne alle de infiserte stengler og blader og plasseres i papirkurven. Root sucker skudd skal også fjernes. Behandle busken med en antibakteriell spray som inneholder streptomycin. Følg produsentens søknad anbefalinger nøye.

Nematoder

Goldflame spireas er også utsatt for rot-knute nematoder, som er endoparasitter. Symptomene er svært like de utstilt på grunn av mangel på vann. Den eneste måten å finne ut om bush har rot knop nematoder er å grave det opp og undersøke nøye røttene. Nematoder forårsake små swellings på røtter og abnormal formasjon hairlike røtter. Tillegg av god kompost eller delvis forfalt plantemateriale til jord naturlig hemmer nematoder. Kommersielt formulert behandlinger er tilgjengelige. Følg produsentens søknad anbefalinger nøye.