Hvorfor er min Redwood treet døende?

October 30

Hvorfor er min Redwood treet døende?

Redwoods (Sequoiadendron giganteum) er gigantiske trær som vokser naturlig hele kysten av California og Stillehavet Northwest. Økende redwoods utenfor sitt eget område er mulig tar ekstra innsats. Plante redwood saplings i Potter og holde dem i et drivhus, eller sette i bakken. Begge metodene innebærer noen risiko på treet. Noen av grunnene hvorfor redwood treet er døende er feil mengde fuktighet, temperatur kursbevgelsene og sykdom.

Temperatur

Redwood's native habitat er varmt og fuktig. Redwoods vokser best i temperaturer fra 20 til 90 grader. Et tre i temperaturer som er for lav eller for høy dør. De er også mer utsatt for sykdom. Redwoods vokse i lavere temperaturer, men forsiktighet må gjøres slik treet ikke fryser. Dekke treet i kaldt vær, eller Flytt en potteplante treet innendørs, hvis mulig. Treet kan være døende fordi det er for kaldt eller for varmt.

Fuktighet

Somrene er tørre i Redwoods eget land. Det betyr ikke at Redwoods kan overleve uten mye vann. Høy luftfuktighet og tåke i sitt opprinnelige habitat oppretter fuktighet for bladene på treet. Redwoods vokst i andre områder trenger vann gjennom irrigasjon eller plen vanning systemer. Et tegn på en tørr Redwood er visnet blader. Det bør perk opp etter vanning. Overwatering også dreper en redwood treet og bringer om sykdommen. Saplings overleve ikke i for tørt eller for vått.

Grå Mold

Ifølge Bugwood Network er redwood trær svært utsatt for grå mold. Det er spesielt farlig å redwood saplings plantet i beholdere, vokst i glassfiber veksthus eller med lav luftsirkulasjon. Grå mold ser ut som grå, bomullsaktig fiber på blader eller lemmer av treet. Soppmidler hindre grå mold. Infiserte trær er generelt kuttet ned for å hindre smittespredning til andre trær. Det er ingen kur for grå mold.

Rot råtne

Rot råtne påvirker redwoods i beholdere og kan raskt spre seg gjennom treet fra røttene. Hengende og gulfarging bladene er tegn for root rot. Røttene se brun og myk, mens sunn røtter er vanskelig og lysere i fargen. Hvis fanget tidlig, root råte kan ligge og treet kan lagres. Treet må flyttes til en ny container med fersk sandholdig jord. Fjern noen av syke røttene. Hvis treet er for syk, kan det ikke overleve.