Hvorfor er min ovnen ødelegger alle min støpejern Pans?

June 9

En støpejern panorere er ideell for de fleste matlaging situasjoner fra steking til baking. Støpejern er en utmerket varme dirigent, beholder varme godt og sjelden har "hot spots", uansett hvor liten eller stor komfyr brenneren er. Det er ikke sannsynlig at en komfyr føre en støpejern panorere for å bli ødelagt. Sannsynligvis må gryten selv være krydret bedre før den brukes.

Krydder

En støpejern panorere må være krydret bra for å holde maten stikker. Opprinnelige "non-stick" pan, en støpejern panorere frigjør ikke farlige kjemikalier bare for å holde maten stikker. En støpejern panorere kan bli krydret godt av tørke et tynt lag av noe som vegetabilsk forkorte eller smult over pannen, innvendig og utvendig. Sett pannen i ovnen satt til 400 grader c i ca 15 minutter. Fjerne panne fra varme ovnen, tørke den ut, fjerne smeltet fett, og erstatt panorere i varm ovn, nå slått av, for en time. Pan vil bli pent krydret etter at den kjøler. De fleste klager støpejern panner er om panner som er feilaktig krydret.

Temperatur

En støpejern panorere fungerer best når det er forvarmet før bruk. For eksempel hvis du ønsker å steke et par egg i støpejern pannen, plassere panorere på brenner satt på en middels temperatur. Når pannen er varm, Plasser din smør eller olje i pannen og crack egg. Plasserer smør i pannen mens du er varme den opp oppfordrer pan å absorbere fett og dermed maten stikker. Spoler på en elektrisk komfyr kan opprette aktiveringspunkt på støpejern panner hvis kokekaret varmes for fort. Varme opp støpejern panner sakte på en elektrisk utvalg med spoler for å forhindre at fordreining.

Generelt rengjøring

Såpe og vann er døden til en støpejern panorere. Vel, kanskje ikke død, men de vil fjerne krydder rett utenfor. Hvis en støpejern panorere er riktig krydret, det trenger ikke å bli renset - maten bør komme rett ut. Du kan bruke et papirhåndkle å utslette noen smuler eller ekstra fett venstre bak. Bruk litt salt i pannen og gni det inn spesielt klissete plass med en klut eller papir håndkle. Salt er slitende nok å få ut mest gunk uten å skrape overflaten av kjelen. Ikke bruk såpe når rengjøring krydret pannen. Såpe inneholder lut som vil bryte ned din krydder, som er egentlig et fett lag.

Kraftig rengjøring

Litt vann i bunnen av en varm stekepanne vil koke og fjerne noe annet igjen. Du kan bruke metall spatula for å oppmuntre rusk fjerning. Nylon scrub pads kan brukes med vann også, men ikke stålull, som fjernes krydder. Når kjelen er ren, hvis du brukte vann, tørr det umiddelbart, eller det vil rust. Sett pannen tilbake på komfyren og bruke varme tørke, som en håndkle ikke vil få det tørre nok. Unngå forlater mat i en støpejern panorere og det vil trolig ikke stick. Panner igjen for å suge i vann, plassert i oppvaskmaskinen eller venstre utenfor vil også kreve reseasoning.