Hvorfor er min klatring steg vokser bra men ikke blomstrende noen blomster?

February 8

Roser er en lang tid favoritt i hagen forfaller delvis til sine fargerike blomster. Klatring roser er generelt hardføre og legge til høyde og farge i hagen. Hvis klatring steg er stresset, kan det synes å vokse godt, men ikke blomstre.

Uriktig sollys

Roser må minst seks timer med sol hver dag. Hvis klatring steg ikke får nok sollys, det kan fortsatt produserer blader, men det vil ikke ha energi til å produsere blomster. Plant din rose der den kan motta mye sol, spesielt i morgensolen.

Næringsstoffer ubalanse

Hvis steg er økende i jordsmonnet eller jord fattige i næringsstoffer, se sunt, men det vil ikke ha nok lagret energi til å produsere blomster. I tillegg vil mye nitrogen i jord føre den til å bruke sin energi voksende blader på bekostning av blomster. Husk å bruke gjødsel designet for roser og per beløp som er angitt på beholderen.

Fuktighet nivåer

Roser krever mye vann for å trives, ca 1 tomme per uke, ifølge University of Illinois. Perioder med tørke vil føre steg å slå blomst produksjon og konsentrere sin energi på å holde seg i live. Omvendt, mye vann, eller våt våte bakken, vil tynne næringsstoffene i jord, understreker klatring steg.

Beskjæring

Noen varianter av rose, som gamle hagen roser, blomst bare en gang i året og på fjorårets vekst. Hvis du beskjære disse roser våren, kan du klippe bort alle canes som produserer blomster. Disse roser bør bare beskjæres i slutten av sommeren etter siste blomstrer har falmet.