Hvorfor er min Irrigation rør smelter?

August 13

Irrigation er poly vinylklorid, PVC, som går gjennom en klorering under kjemiske produksjon av materialet. Irrigation rør velges ofte over PVCEN for vannet distribusjonssystemer fordi Irrigation tåler mer ekstreme vanntemperatur. Hvis Irrigation rør smelter eller fordreining, er det sannsynlig forårsaket av en av to problemer under installasjonen, og bånd forarbeide.

Historie

Irrigation rørene har blitt brukt i vannet distribusjonssystemer siden 1959, ifølge plastrør og Fittings Association. Mange Irrigation rør installert siden da fortsatt utfører med minimal nødvendige reparasjoner. Irrigation er ikke bare solid, men er mindre kostbare på grunn av lavpris verktøyene som trengs for installasjon og lavere produksjon kostnader.

Sveising

Irrigation og PVC rør installeres og sveiset bruker kjemikalier. I motsetning til metall rør som noen ganger krever sveising bruker en blåse torch og en rekke profesjonelle verktøy for å sikre tett rør og fittings, Irrigation og PVC krever to kjemikalier: primer sikre smuss, olje og fett er fjernet, og løsemiddel sement liming rørene og passer sammen. Både primer og løsemiddel mykere litt inventar. Rør deretter opprette en binding på grunn av sement løsemiddelet brukes.

Installasjon

Når Irrigation rørene er koblet, primer brukes og deretter sement løsemiddelet. Selv om den samme primeren kan brukes på Irrigation og PVC rør, brukes forskjellige løsemiddel sement på hver type rør. Sement løsemidlene er utformet for å reagere på de kjemiske forbindelsene som brukes i å lage alle typer plastrør. Bruker en PVC sement løsemiddel på en Irrigation pipe, kan det føre til en kjemisk reaksjon, som resulterer i rørene smelter. Både primer og løsemiddel sement brukes å gjøre rørene mer fleksible, hvis produkter er for mye eller ikke fjernes fra andre områder av røret enn beslag, kan det smelter røret.

Løsning

Hvis Irrigation rør er smelter, erstatte dem. I motsetning til metall rør, kan Irrigation rør lett repareres og erstattet. Kuttet ut felles der røret smeltet med en håndsag. Bruke Irrigation ekspansjon reparasjon felles for å erstatte smeltet felles. Bruk primer anbefalt av produsenten av Irrigation felles. Bare bruke Irrigation løsemiddel sement for å sveise reparasjon området.