Hvorfor er min Innbruddsalarmer pipelyd?

December 11

En innbruddsalarm er utformet for å gi beskyttelse ved å varsle hus og alarm overvåking sentrum av potensielle trusler og problemer. Dette målet kan imidlertid bare oppfylles hvis sikkerhetssystemet fungerer. En pipelyd innbruddsalarm angir det er enten en feil i systemet, et kommunikasjonsproblem eller noen andre feil som må rettes for å gjenopprette sikkerhetssystemet til operative status.

Lavt batteri/strømbrudd

En pipelyd innbruddsalarm kan indikere strømmen gikk ut og alarm system batterinivået er lavt. I tilfelle strømbrudd er batteriet en sikkerhetskopi for å sikre alarmsystemet fortsetter å arbeide. I gjennomsnitt batteri varer tre til fem år, så hvis det ikke har blitt erstattet i dette tidsrommet, eller hvis du hadde utvidet strømbrudd regelmessig, dette kan være problemet.

Defekt transformator

En pipelyd innbruddsalarm kan også være indikativ av en defekt transformator. Transformatoren leverer strøm til alarmsystemet, men det er forskjellig fra den faktiske strømforsyningen. Det er også mulig at transformatoren selv ikke kan være defekt, men en av ledningene tilkoblingen kan være feil.

Telefon feil

En telefon-relatert problem kan også føre en innbruddsalarm piper. Det kan være et internt problem hus telefon eller en ekstern problem med telefonlinjen. En annen vurdering: Når sikkerhetssystemet er utløst, automatisk kaller alarm selskapets overvåking sentrum for å rapportere en forstyrrelse. Noen innbruddstyver vil skille telefonlinjen du forhindre.

Aktivert klokkespill funksjonen

Som en ekstra forholdsregel har de fleste innbruddsalarm systemer en dør klokkespill. Når en utsiden døren åpnes, avgir alarmen to eller tre korte lydsignaler etter hverandre for å varsle huseiere som noen har angitt eller avsluttet hjemmet, eller kanskje døren var ikke lukket tett og er nå gløtt. Funksjonen klokkespill kan lett aktiveres eller deactived ved å angi en bestemt sekvens av tall, som vil være i hus security Systemhåndbok eller kan fås fra alarm selskapet.