Hvorfor er min Grout Pitted steder?

January 23

Hvorfor er min Grout Pitted steder?

Fugemasse er bindingselement som holder flis installasjoner sammen samtidig hjelpe til med utformingen estetiske gjennom bruk av farge. Mens en riktig grout installasjon vil vare livet ut, kan en rekke problemer dukker opp gjennom årene at lar grout pitted. Mens noen tomrom er bare på grunn av slitasje, er andre installasjonsfeil som bør unngås for kvalitet installasjon.

Slitasje

Alle flis installasjoner er gjenstand for slitasje akkurat som alle andre element av ditt hjem. Med fugemasse, spesielt gangtrafikk og sesongmessige bevegelse opprette friksjon som til slutt slites ut grout og kan opprette tomrom eller pitted områder der grout har bakken bort til pulver og igjen en tom plass. Bruker en kvalitet grout kan bidra til å forsinke problemet, men det er et problem som alle typer fugemasse er utsatt.

Utilstrekkelig Thinset

Fullstendig dekning er nøkkelen når spre thinset mørtelen som flis installasjoner overholder. Hvis det er noen tomrom rundt kantene av fliser, kan det skape pitted tomrom i overflaten grout krymper i felles og synker ned i porer under flisen. Riktig dekning holder grout fra noe sted, men innenfor den felles, holder den fulle og flush med flis overflaten.

Uriktig miksing

Det finnes to vanlige feil under miksing. Først er når en person bruker en drill for å blande grout. Dette pisker luftbobler i grout, som deretter dukker i herding prosessen, forlater knappenålshull som forlater en pock merket ferdig over overflaten på grout. Den andre feilen er når du ikke tillater grout tid til å slake under den innledende blande fasen, som anbefalt på bag. Hvis polymerer ikke tillates tid til å suge opp vannet og riktig blanding, vil de skape dødpunkter i grout som bryter over tid, etterlot groper.

Overskytende vann

Overskytende vann, vil både under blande scenen og vask stadier av grout installasjon, resultere i betong og polymer bond blir svekket. Følge retningslinjene fra produsenten er nøkkelen. For mye vann under blanding scenen vannet grout ned i en soupy blanding som kurer, forlater områder som vil forvitre og gropen over tid. Samme skjer hvis du bruker for mye vann i rengjøring fasen av fuging, som overflødig vann ruiner styrken av betongen, og etterlot en Ruflete overflate som grout tørker.