Hvorfor er min gråtende Willow gulfarging?

February 3

Gråtende selje (Salix babylonica) er en dekorativ treet dyrket grasiøs vane og evne til å tåle den fuktige jord nær vannansamlinger. Treets skjønnhet kan bli redusert, men av gulfarging blader, en problem forårsaket skadedyr og sykdom.

Sykdom

Piletrær med gulfarging blader kan bli rammet av en sykdom som canker eller sopp rot råtne. Sopp og canker er sannsynlig hvis Barken av treet er svampete eller skreller av lett. En stedlig tilsyn av en sertifisert internasjonale samfunnet av Arboriculture arborist kan bestemme sykdommen, og hvorvidt treet kan lagres.

Skadedyr

Kan forårsake gullig blader og tidlig blad slippe poppel borers er en vanlig willow pest. Flere symptomer inkluderer hull i bagasjerommet eller grener, sammen med en fin sagmugg som rester nær hullene. Skadedyr kan kontrolleres med insektmiddel.

Forebygging

Piletrær trees har en kort levetid, delvis på grunn av sine mange problemer. Sunn piletrær, men er mindre sannsynlig å fange sykdom og tiltrekke seg skadedyr. Alltid gi piletre treet masse vann, nok til å holde jorda konsekvent fuktig, og fjerne falne rusk og løvverk fra treet.