Hvorfor er min aske treet mister grenene?

June 3

Ask er til stor-mellomstore løvtrær med sammensatte bladene. Sammensatte bladene vokse med flere brosjyrer langs en hoveddelen. Distinkt utseende bladene skiller lavendler. Tap av greiner på ASK angir et helseproblem som krever umiddelbar oppmerksomhet av en gartner.

Emerald aske Borer

Det største problemet forbundet med Ask er emerald aske borer, en invasiv pest som har herjet aske befolkninger over hele USA siden introduksjonen utilsiktet i 1990-årene. Emerald aske borers la aske trær døde i en kort periode. Døde greiner på en aske-treet kan indikere en borer infeksjon, som nødvendiggjør fullstendig fjerning av treet for å stoppe borers sprer seg.

Aske gul

Aske gult er en sykdom forårsaket av phytoplasma og fører til generell nedgang av et aske tre som kan drepe treet i så lite som to år. Som sykdommen utvikler seg, en nedgang i aske treets kraft blir merkbare, etablert alt fra en feil å produsere ny vekst dieback og død grener. Hvite og grønne Ask er de mest følsomme for aske gule, hvilke er ikke behandles.

Verticillium vil

Verticillium vil er en fungal sykdommen av Ask som forbindes med nedgang, som oppstår når en rekke kulturelle og sykdom faktorer ikke er riktig bekymre for. Det finnes ingen behandling for verticillium vil. Det er preget av plutselige leaf tap på en del av treet, gren og kvist dieback og misfargede interiør tre i infiserte grener. Spredningen av verticillium vil er forsinket av årlige beskjæring og Stamgjest bekymre, inkludert vanning og gjødsling.

Nedgang

Nedgangen er en tilstand forårsaket av mange miljømessige faktorer opptrer sammen med hverandre, alt fra jordtype og pH til ubehandlet sykdom og skadedyr problemer, overskytende vann eller tørke forhold, bagasjerommet og gren skader og miljøbelastning. Mange av disse faktorene er reparable med riktig kulturelle pleie, selv om nedgangen selv er ikke en reversibel problem og kan bare reduseres. Nedgang fører til en gradvis tap av kraft og vekst, kvist og gren dieback og død av aske.