Hvorfor er min agurker myk?

December 19

Hvorfor er min agurker myk?

Agurker er varme sesongen grønnsaker som krever riktig omsorg å holde dem friske. Agurkene er klar til å høste i slutten av våren og sommermånedene. Etter slangeagurker høstes, må de lagres riktig for å oppbevare seg skarp og frisk. Agurker begynner å bløtgjøre og råtne når lagret feil eller hvis lov til å vokse lenge i lianer. Lagre agurker på et kjølig, hindrer mørkt sted mykgjørende slik at du kan nyte den ferske produkter uten tap i tekstur eller smaken.

Myk agurker

Når du høste agurker, blir de myke som vannet fordamper på grunn av tap av fuktighet. Agurker varer i litt mer enn en uke i kjøleskapet før de miste sin skarphet. Agurker høstet fra hagen har tynnere skinn, spesielt hvis de ikke har en voks eller olje-belegg som kommersielle agurk. Hindre at agurker nedtoningen av høsting og lagre dem skikkelig slik at de varer lenger.

Høsting

Agurker er klar til innhøsting fem til sju dager etter skjemaet blomster. Høsting agurk i morgen bidrar til å holde dem skarpere fordi de beholder mer vann. Når solen stiger, fordampe vannet fra slangeagurker. Etter høsting agurk, alltid ta dem innendørs så snart som mulig for å lagre dem i kjøleskapet skarpere. Hvis du lar høstet slangeagurker ute etter høsting dem, kan varmen fra solen forårsake tap av fuktighet.

Lagring

Lagre agurker på ca 55 grader Fahrenheit. Agurker lagre i kjøleskapet hvis du plasserer dem i en perforert plastpose i skarpere skuffen. Agurker vil forbli frisk i kjøleskapet som 10 dager, og så begynner de å bløtgjøre. Agurker igjen ved romtemperatur begynner å myke opp innen to til tre dager. Aldri lagre agurker ved epler fordi eplene vil føre de produserer myke og gule grunn til utgivelsen av etylen gass.

Tips

Plukke agurker bare når du planlegger å bruke dem hjelper til å produsere fast, men ikke la fruktene blitt for stor fordi det vil redusere smaken og tekstur vil bli tøff. Skjær myk endene av en agurk før du bruker den. Unngå vask agurk før du er klar å fortære dem. Fjern alltid misdannede agurker - de er et resultat av dårlig jordsmonn eller lav fuktighet--fra vintreet fordi de ikke vil utvikle riktig.