Hvorfor er ikke bladene Green høsten?

March 20

Bladene av løvtrær mister sin grønne farge høsten hovedsakelig fordi nettene blir lengre. Lengre netter betyr mindre sollys om dagen, og stadig temperaturer utløse prosessen som viser bladene sanne farger.

Funksjoner

I løpet av de varme sommermånedene produserer bladene store mengder av klorofyll, stoffet som gir dem deres lys grønn farge. Klorofyll er en viktig ingrediens i formelen bruker til å produsere sin egen mat under forarbeide kjent som photosynthesis, som gjør at blader å bruke sollyset til å lage og lagre sukker for vintermånedene.

Betydning

Bladet cellene inneholder også karotenoider i vekstsesongen, et stoff som produserer oransje, brune og gule farger og antocyaniner, som gir fargen for Slike frukter som epler, druer og jordbær. Som klorofyll produksjonen synker under lengre kaldere netter, er et blad avrette fargen utsatt.

Betraktninger

Et blad sanne farger er hovedsakelig skjult av store mengder grønne klorofyll inneholder under mesteparten av sin vekst syklus. Dette skjer hovedsakelig i områder av verden opplever ekstreme på alle fire årstider, som deler av østlige Nord-Amerika, noen deler av vestlige Nord-Amerika, Øst-Asia og sørvest i Europa.