Hvorfor er Hydroponics egnet for Singapore?

May 23

Singapores krympende tilgjengelighet av jordbruksland, overvekt av tett pakket urbane miljøer og tung avhengighet av import av både mat og vann har truet øyas langsiktig stabilitet. Hydroponics, teknologi for soilless landbruk bruker bare en karbonisert næringsstoffer vann løsning for å mate en planterøttene, er perfekt for Singapore øyas gjeldende blanding av geografiske, kulturelle og infrastructural omstendigheter.

Historie

Ifølge land studier nettstedet er Singapores landbruket base liten. Urbanisering begynte etter byens grunnleggelse i 1819 hadde, i 1988, redusert andelen areal brukes for alle jordbruk bare om lag 3 prosent av totalen. Bare ca 2,5 prosent av det totale arealet av Singapore forble skogkledde ved 1988.

Geografi

Singapores naturlig tilstand er en tropisk regnskog miljø, omgitt på kysten av mangrove-sumper. Øyas sentrale delen inneholder tre vannmagasinene og nedbørfelt. Selv med den høye årlig nedbøren, men betyr tett befolkning og størrelsen på øya at en del av landets drikkevann må importeres fra Malaysia. Land gjennvinning prosjekter har forandret landskapet av en rekke omkringliggende korallrev og holmer, flette dem inn i en stor masse av land som økte det totale arealet av øya med 50 kvadratkilometer (19,3 kvadrat miles) gjennom årene.

Funksjonen

Hydroponics teknikker tillater planter å vokse uten jord i enten innendørs eller utendørs omgivelser. Anlegget røtter er enten delvis senkes eller sprayet med et næringsstoff løsning blandet med vann. Røttene er eksponert for luft inni en hydroponic vokse kabinett, slik at de får alle oksygen de trenger i et miljø med svært høy luftfuktighet. I mellomtiden er plantens blad utsatt for den riktige typen belysning å fremme fotosyntese, om at lyset er levert av solen eller optimalisert kunstig belysning. Disse teknikkene resultere i raskere vekstrater og høyere beskjære avkastning sammenlignet med konvensjonelt landbruk teknikker, som plantene får optimal mengder lys, næringsstoffer og oksygen hele tiden.

Fordeler

Singapore-baserte Aero-Green Technology Pte Ltd har foreslått bruk av loddrette aeroponics økende teknikker å montere disse vokse systemer på takene av bygninger i Singapores byområder. Vertikalt, høy tetthet aeroponic beskjære produksjonssystemer kan produsere avlinger som 20 ganger høyere enn konvensjonelt landbruk teknikker, samtidig som du sparer ca 95% av vannet som brukes til å vokse en tilsvarende beskjære avkastning konvensjonelt.

Potensielle

Ifølge en 10 August 2009 artikkel på webområdet for ting asiatiske annonserte Mah bue Tan, Singapores minister for nasjonale utvikling, nylig regjeringen planer "tildele flere land for intensiv drift i et land kjent for bank, kjøpesentre, elektronikk og legemidler. Soaring matvareprisene i 2008 understreket behovet for å finne nye måter å redusere Singapores avhengighet av matvareimport." MAh sier at et fond vil bli satt opp å hjelpe bønder utvide.

Ifølge artikkelen (som siterer informasjon fra regjeringen), "målet er å til slutt heve lokal produksjon av grønnsaker til 10 prosent av lokal etterspørsel fra fem prosent foreløpig egg til 30 prosent fra 23 prosent og fisk til 15 prosent fra 4 prosent."