Hvorfor er fluer i huset mitt i mars?

July 24

Hvorfor er fluer i huset mitt i mars?

Hvis du plutselig finner hjemme befengt med fluer i mars, bekymre deg ikke - hjemmet ditt ikke har blitt nye Amityville huset av grusomheter. Enda viktigere, fluene er ikke ny. De har sannsynligvis vært der alle vinteren. En rekke flyr inn hjem høsten og overvintrer i sprekker i vegger og loftet; du var bare uvitende om deres eksistens før de kom ut. Av alle de forskjellige flyr er fire mest sannsynlig å finne i hjem i mars.

Klynge fluer

Mest sannsynlig kandidat for en vår fly infestation er klynge fluer. Klynge fluene er mørkegrå med gul hår på ryggen. De liker å overvintrer i de øverste etasjene og loft av boliger, spesielt på Sør - eller vestvendte vegger. De oppstår når været varmes opp, og deretter blir aktive i ditt hjem. Bare positive aspekt av klyngen fluer er at de ikke feed eller reprodusere i boliger og bygninger. Når du kvitt etter dem, er de borte.

Avløp fluer

Avløp flyr, eller sommerfugler fluer, er små, hår-dekket fluer som ser mer som møll og er liten nok å passe gjennom de fleste skjermer. De lever av organisk materiale og bakterier som danner i avløp. Selv om de ikke et vanlig problem i hjem, kan de dukker opp fra avløp tidlig om våren. Hvis hjemmet har plutselig blitt overkjørt med avløp fluer, må en pipe som er lekker eller ødelagt.

Liten husfluen

Liten husfluen eller mindre husfluen, som navnet antyder, er mindre enn husfluen men ser ganske like. De er ca 1/4 tommers lang med en gulaktig mage og tre brun striper på thorax. Voksne overwintering innendørs begynne å bli aktive i slutten av februar. Innen et par dager flyr kvinnelige start legge egg på en fuktig, råtnende overflate. Nye fluer dukke opp fra pupae i midten av mars.

Blow fluer

Blow fluer er i samme familie som klynge fluer og ofte finnes i hjem i løpet av vinteren og våren. De er lett identifiseres av deres støyende, summende fly og skinnende, metallisk organer. De er renovasjonsarbeider det pleier å beite på gjødsel eller kadaver. Et stort antall blow fluer er ofte et tegn på at et dyr som mus eller ekorn har dødd i ditt hjem. Blow fluer krever råtnende materiale å legge sine egg.