Hvorfor er elektriske ledninger dekket i plast?

May 27

Hvorfor er elektriske ledninger dekket i plast?

Når det gjelder strøm, det er to typer materialer: dirigenter og isolatorer. Ledere er materialer som er kjent for sin lav motstand mot elektrisk strøm. Isolatorer er kjent for deres store evne til å stoppe flyten av gjeldende. Vellykket ledninger og bruk av elektrisitet må begge materialene arbeide sammen for å få ren og sikker energi der det trengs.

Personlig sikkerhet

Kanskje er den viktigste grunnen hvorfor elektriske ledninger er dekket i plast å beskytte folk fra elektrisk støt. Elektrisitet er en farlig form for energi, og det kan drepe. Beskyttelse av elektriske ledninger i plast garanterer at elektronene strømmer gjennom ledningene ikke flyte gjennom kroppen når ledningen er berørt. Studier viser at bare 0,05 amp av elektrisk strøm kan forårsake hjerteinfarkt og skade huden og høy sannsynlighet for død. Tjenesten kommer til et ideelt hus i USA er vurdert til 200 ampere.

Egenskapen sikkerhet

Elektroner strømmer gjennom en dirigent eller wire pleier å generere varme fra deres høy hastighet bevegelse og energien de trenger å flytte elektroner fra deres valance skallet til nye atomer, lage strøm. Varmen kan bygge opp og hvis omgitt av brennbare materialer som tre, papir og ark rock, det kan antennes og forårsake brann. Plast bidrar til å spre heten samt hindre at ledningen for varm og forårsake brann.

Wire isolasjon

Plast gjør en god jobb av isolerende dirigent i elektriske systemer. Uten plast, kan varme og nøytrale ledninger ikke kjøres i samme dirigenten eller samme ledning. annen må være utviklet for å formidle elektrisitet trygt til elektriske enheter. Dette vil forårsake stor motgang samt forbruke en masse økonomi å gjøre det trygt. Plast gjør en god jobb med å holde kostnadene nede, hindre elektrisk støt og hindre brann ved å hjelpe spre varmen riktig.

Hvorfor plast?

Hvorfor ikke elektriske ledninger kan dekkes med andre materialer kjent for deres motstand mot elektrisk strøm, som tre eller glass? Hovedårsaken plast brukes er på grunn av sin fleksibilitet og muligheten til enkelt bøyes rundt hjørner og skriver inn elektrisk trygt. Det også har stor evne å spre varmen og er treg brenner også.