Hvorfor er det kjellere i badet mitt?

April 6

Du forventer å håndtere mugg på badet, men du sannsynligvis ikke er forberedt på synet av mygg det. De samles i vasken nær avløpet, på fuktig vegger i dusjen og selv innenfor din toalettet. Mygg trekkes til vannet de finne på badet.

Mygg

Mygg på badet ikke krypende gjennom avløpet eller flyr ut av søppelet kanne. De vanligste mygg finnes i hjemmene er sopp mygg. Med mørk organer og klare vinger ligne de liten mygg. De kommer fra jord av infiserte potteplanter. Sopp mygg bite ikke, slik at de kan skade deg eller spre sykdom til familien din. De flygende voksne feed ikke, så de er ikke en fare for planter eller mat på kjøkkenet.

Problemer

Sopp mygg ikke farlig, er de en plage. Voksne er tiltrukket av lys kilder og vann, så de samles rundt lys, vindu og vasker. Badet er de fleste fellesrommet å finne dem, etterfulgt av kjøkkenet. De voksne mygg legger egg i houseplant jord. Larver lever i sølen, fôring på sopp saken. Larvene kan også spise en plante røtter, slik at den vil. Ekstreme infestations kan dårlig skade planter.

Fjerning

Bli kvitt mygg på badet med insecticidal sjøsprøyt som er laget for å drepe flygende insekter. Du finner den på oppussing og hage. Drepe mygg på badet er bare en midlertidig løsning. En ny generasjon av larver i din infested houseplants vil modne og vises i vask og dusj. For å kvitte seg med problemet, må du drepe larvene. Bruk en jord skyll tilgjengelig på hage-forsyning butikker. Det soaks i skitt i en pott, drepe Larvene uten å skade anlegget.

Betraktninger

For å sjekk hvis alle mygg er døde, henge selvklebende strimler rundt fabrikkene. Hvis du ser mygg stakk til dem, ikke infestation over. For en dårlig infiserte plante er noen ganger det enkleste enten flytte ut dørene eller kaste bort. Holde mygg ut av ditt hjem ved å nøye undersøke nye planter før bringe dem innendørs. Unngå å bruke gamle potting jord som har vært ute for nye innendørs planter. Tillate skitt i houseplant Potter tørke mellom Pottejorden fordi sopp mygg foretrekker våt jord.