Hvorfor er det hvite noder på min Jade treet?

September 9

Anlegget noder er områdene av en plante der bladene møtes stammen. Hvit noder på et jade tre kan være et symptom på anlegget skadedyr, en sykdom infeksjon anlegget eller bare et tegn på at jade treet er sunt. Undersøke noen uvanlige noder på jade treet til å bestemme deres sak. Tidlig behandling av potensielle problemer vil forhindre skade jade treet.

Diagnose

Se nøye på de hvite nodene å se om de er en del av jade treet eller hvis de vokser på overflaten av anlegget. Du må bruke et forstørrelsesglass. Hvit noder er begynnelsen av nye røtter, så se nøye for å fastslå Hvis små hvite røtter er økende node eller stamme. Jade trær er mottakelige for mealybug infestations. Oversiden ser ut små biter av bomull og kan forveksles med hvit noder. Hvit mold kan dannes i flekker på nodene, men nær undersøkelse avslører vekst er ikke del av anlegget.

Røtter

Hvis jade treet utvikler nye røtter på en node, trenger du ikke å gjøre noe. Dette er et tegn på at jade treet er sunt. Du kan hoppe til deler av treet som starter nye røtter og bruke dem til å starte nye jade trær. Bruk en skarp, sterile kniv til å kutte stammen under de nye røttene. Plante stammen ved å skyve det i jord dyp nok å begrave de nye røttene. Start det nye anlegget i samme potten som jade treet, hvis det er plass, eller plasserer den i en egen pott.

Oversiden

Oversiden suger væske ut av jade trær. De er spesielt skadelig for noen anlegg i saftige familien. Feilene kan forårsake en jade tre dø og miste blader. Se etter 1/8-tommers lang hvit bugs på leaf noder, betaler spesiell oppmerksomhet til undersiden av noden. Ikke bruk insektmidler på jade trær for å kontrollere oversiden, som jade trær er følsomme for insektmidler. Fjern oversiden med en bomull swap dyppet i 70 prosent isopropylalkohol. Etter fjerner oversiden, tørk alkohol av jade treet med rent vann.

Hvit Mold

Hvit mold er resultatet av fuktighet. Fjerne hvite mold ved behandling av anlegget med en soppdreper godkjent for bruk med jade planter. Behandle små områder med hvit mugg ved å tørke av mold med en klut fuktet med vegetabilsk olje. Hindre videre utbrudd av hvite mold ved å holde bladene av jade treet tørr og plassere anlegget der det er rikelig med luftsirkulasjon.