Hvorfor druer råtne før modning?

May 12

Noen mulige betingelser kan føre til din druer råtnende før modning på vintreet. Disse har vanligvis noe å gjøre med kulturelle forhold, omsorg eller sykdommer. Identifisere hva som forårsaker dine druer å råtne kommer ned å eliminere mulige årsaker og implementere gode fremgangsmåter i beskjæring å maksimere ytelse.

Uriktig beskjæring

Det mest sannsynlige scenarioet når du står overfor druer råtnende før modning er at vintreet er også overgrodd og har produsert mange drue klynger å modne. En vinranke må tildele ressurser og energi til voksende nye blader og vintreet, samt lagring vann og karbohydrater i form av sukker i frukt. En vinranke med for mange drue klynger og mye løvverk vil ikke har nok ressurser til å modne frukten, og du vil finne mye klynger råtnende før modning. Beskjære vintreet tilbake i sovende sesongen, vanligvis desember eller januar til to viktigste badebukser med fem armer.

Svart drue Rot

Hvis du finner din vinranker miste frukt, med enkelt druene i en klynge snu svart og shriveling, eller hele klynger tørker opp og faller av etter å ha vendt sort, kan du stå overfor svart drue råte. Svart drue rot er forårsaket av en soppinfeksjon i vintreet og må behandles med soppmidler. Myclobutanil er den vanligste ingrediensen i soppdreper brukes for svart råte. Følg instruksjonene på flasken og fortsette behandlingen som et forebyggende tiltak etter rot har forsvunnet.

Overwatering eller Underwatering

Hvis din grapevine ikke får nok vann, kan du se din druer gjenværende små og til slutt råtne på vintreet. Hvis vintreet er overwatered, kan de svelle og sprekker, endelig råtner bort på vintreet etter indre sukker er eksponert for luft. Vinranker trenger vann, men gjør ikke liker å ha "våte føtter," som betyr at de ikke gjør bra i dårlig tappet jord.

Sykdom

Vinranker er underlagt en rekke sykdommer, sykdommer og skadedyr, som grapevine skeletonizer feil, mugg og dieback. Identifiserer sykdommer og lidelser druer er et helt felt for seg selv, og county forlengelsen tjenesten trolig kan hjelpe deg med å identifisere og behandle problemet. Fjerne noen berørte drue klynger og blader, ta dem til tjenesten utvidelse og be om hjelp i behandling av problemet.