Hvorfor døren seere må være brann vurdert?

September 9

Hvorfor døren seere må være brann vurdert?

Brann-karakter dører kan forhindre spredning av brann og røyk for en kort stund. For å bli fire populære, må døren og komponenter--som dørkarmen, døren seer, knott og hengsler--oppfylle visse kriterier.

Vilkår

Brann vurdering er basert på hvor lenge det vil ta for brann eller røyk å komme fra ett område til neste. Kriteriene for en dør inkluderer materialer, design av døren, størrelsen på rommet og omkringliggende funksjoner (som dør-rammen og sel), alle har sin egen brann rangering basert på hvor lenge de kan holde tilbake brann. Døren betrakteren er en av disse komponentene, må den ha sin egen brann vurdering.

Fire dører med døren seere

En brann-karakter dør brukes vanligvis på innsiden av bygningen, sjelden på utsiden. Derfor ville det ikke være nødvendig å få en brann-karakter døren seer for en utsiden døren på et hus. Derimot ville en brann-karakter døren seer være nødvendig for ytterdører leiligheter i en stor bygning.

Reguleringer

Fire karakterer og kodene håndheve dem vil variere fra land til land, men generelt de er nødvendige for alle næringseiendommer eller boliger med tre eller flere. I disse tilfellene vil kodene strekke seg utover døren til den samlede byggingen.