Hvorfor bytte en røykvarsler hver 7-10 år?

March 31

Hvorfor bytte en røykvarsler hver 7-10 år?

Noensinne varsling, som kjedelig liten røykvarsler henger på veggen kan en dag redde livet ditt. For et stykke utstyr dette viktig vil det mest oppdaterte og moderne versjon. Seattle brannvesenet påpeker at i 10 år en røykvarsler ville har logget inn 87000 timer, som illustrerer hvorfor du bør alltid erstatte røykvarslere etter 7 til 10 år selv om de ser perfekt.

Oppdatert teknologi

Erstatte røykvarslere hvert 7 til 10 år kan virke som en sløsing med penger, spesielt hvis de gamle trofaste de du har fortsatt teste godt. Men er nyere batteridrevet røykvarslere mer følsom enn eldre versjoner. Oppdateringer i krav for ny hjem samtale for fastkoblet detektorer som arbeider utenfor hjemmet elektrisitet og har et batteri sikkerhetskopier. En stor fordel til dette systemet er at hvis en detektor lyder, alle lyd, varsler du tidligere problemer i andre deler av hjemmet.

Kostnader

Nye røykvarslere er billig og lett tilgjengelig. Du vil ikke bruke mer enn $10 til $20 på en batteridrevet detektor i 2011. For at små mengder penger, ikke føle dårlig på alle om å erstatte tilsynelatende fine detektorer. Gamle kunne arbeide på 100 prosent, eller de kan ikke; ikke ta sjansen. Hvis ved flytting til et nytt hjem du vet alder detektorer, anta de 10 år og erstatte dem.

Vedlikehold

For å få de fulle 7 til 10 års bruk fra en røykvarsler, gjør noen enkle vedlikehold. Batteriene bør endres regelmessig minst en gang i året. Bruk støvsuger for å rengjøre støv og spindelvev av detektoren. Skitne røykvarslere kan høres falske alarmer eller fungerer ikke riktig når de skal. Hvis annen grunn under en vedlikehold sjekk detektoren ikke synes å arbeide, skal kjøpe en ny.

Disposisjon

Ionisering-type detektoren har en svært liten mengde stråling. Ikke bry deg om stråling som slippes ut fra røykvarsler; på veggen utgjør det ingen fare. Røykvarslere bør ikke bli knust, så ikke kast dem i søpla. Produsenter, må ved lov, du ta dem for avhending som spesialavfall. Hvis produsenten krever at du sender enheten for salg, bryte den sikkert og putte den i en solid. Fotoelektrisk-type detektorer inneholder ikke stråling og kan fjernes i papirkurven.