Hvorfor bruke en ovn luftfukter?

May 26

Bærbar luftfuktere er rimelig og praktisk, men de kan bare øke fuktighetsnivået i et lite område. Hvis hele hjem blir tørr om vinteren, kan du kjøpe en bærbar luftfukter til hvert rom, eller du kan installere en ovn luftfukter på varmesystem. En ovn luftfukter kan forbedre familiens komfort under de tørre vinteren.

Ovn luftfukter

Ovn luftfuktere kan kobles til tvungen luft ovner som flytter oppvarmet luft inn i et hjem gjennom luftkanaler. De tre ovn luftfuktere er spray, tromme og flyt gjennom luftfukter. Spray luftfuktere spray en fin tåke av vann i den oppvarmede luften produsert av en ovn. Med en tromme luftfukter, blir varm luft blåst over en absorberende trommelen som ruller gjennom et vannreservoar. I en flyt gjennom luftfukter blåses varm luft en stadig fuktet pad. Spray luftfuktere er den billigste å installere mens gjennomflytsenhet luftfuktere er den mest effektive.

Fordeler

Den varme luften som en tvungen luft ovn blåser inn i hjemmet ditt er tørr. Om vinteren, kan luftfuktighet i hjemmet slippe så lav at familiemedlemmer kan oppleve helsemessige problemer som tørr, sprekker huden, irritert luftveiene og Neseblod. Den tørre luften i hjemmet kan føre til tre å krympe og fordreie, som kan åpne sprekker i tre gulv og skade leddene i tremøbler. Legger til fuktighet i luften, en ovn luftfukter gjør familien mer behagelig og hindre skade på tre i hjemmet ditt.

Problemer

Ovn luftfuktere må kobles til en vannlinjen, så installere en vil innebære kjører nye avløp og en liten økning til vannforbruket og bill. Fordi luftfuktere inneholder vann og er et fuktig miljø, er de utsatt for muggvekst. Hvis dette skjer, kan du merke en ubehagelig, muggen lukt blåser inn i hjemmet ditt med varme luften.

Betraktninger

De fleste problemene med en ovn luftfukter kan unngås med riktig vedlikehold. Endring av vann i luftfukter regelmessig og rengjøring filtre med en løsning av like deler hvit eddik og vann vil hindre muggvekst fra tar tak. Hvis du bor i et fuktig, vil installere en spray luftfukter bare legge litt fuktighet til luften. Hvis du vil ha mer kontroll over hvor mye fuktighet legges, kan flyt gjennom luftfukter du øke eller minske lagt til den varme luften.