Hvorfor blomster endre farge

May 21

Hvorfor blomster endre farge

Det er flere komplekse teorier om hvorfor en blomst endrer farge og hva forårsaker akkurat endringene. Noen blomster kan endre farger på grunn av grunnforholdene som kan være naturlig eller manipulert.

Grunnforhold

Hortensia macrophylla, de vanligste hagen rekke hortensia, utvikler sin blå farge når jorda har tilstrekkelig aluminium. PH i jordsmonnet må 5.5 eller lavere for blå. Noe høyere produsere hortensia av varierende rosa.

Adaptiv stråling

Blomst fargeoverganger skje når typene anthocyanin pigmenter endrer produksjon eller deres fullstendig tap, ifølge en studie på adaptive stråler av Scott A. Hodges og Nathan J. Derieg publisert på National Academy of Sciences nettsted.

Mutasjon

Studien av Hodges og Derieg snakker av 34 forskjellige gener involvert i produksjon av blomster farge pigmenter. En annen teori, skrevet av Brian Thomas, M.S., for Institutt for etablering forskning, foreslår det er mange steder i den genetiske sammensetningen av blomst som gir seg til genetisk mutasjon, som betyr at på enkelte punkter nødvendig pigment genet er det eller har multiplisert unormalt.