Hvorfor blomst strukturer tørke opp som frukt utvikle?

June 3

Hvorfor blomst strukturer tørke opp som frukt utvikle?

Alle blomster tjene samme formål - å produsere levedyktig frø som sikrer overlevelse av arten. Blomster inneholder plantedeler som letter pollinering. Når pollinering har oppstått, blomster er ikke lenger nødvendig, og de visne bort.

Funksjonen

Blomstene er vanligvis enten roseblader eller støttebladene, som endret blader. Blomster tiltrekker pollinators med farger og dufter, landing plass til pollinatorer som krever det, og kan ha merker - synlig eller usynlig for det menneskelige øyet - guide pollinators til anlegget reproduktive organer.

Prosessen

Når en blomst åpner, er anlegget reproduktive organer, de kvinnelige pistils og/eller de mannlige pollenbærere, utsatt. Insekter, fugler, vind og noen ganger andre arter, som flaggermus, kan deretter utføre pollinering.

Frukt-formasjonen

Etter pollinering utvikle befruktede egg i frø. Når det gjelder planter som produserer spiselig frukt, er de frø ofte innkapslet i kjøttfull belegg som tiltrekker fugler, insekter, dyr og mennesker som spiser frukt og spre frøene av utskillelse etter fordøyelsen.