Hvorfor blader slår gule busker?

May 29

Hvorfor blader slår gule busker?

Flere faktorer kan bidra til blader av en busk eller bush å gulne, fra sykdom og insekt problemer problemer med anleggets voksende miljø. Identifisere årsaken til misfargede bladene slik at du kan løse problemet og gjenopprette busk til helse.

Pest problemer

Alvorlig insekt angrep forårsake helseproblemer for busker og løvtrær, blant gul og misfargede blader. Bladlus, spider mites, japansk biller og andre typer insekter som lever på av busker; deres grubs eller Larvene kan også lever på røttene av anlegget. Insekter fôring på blader eller røtter av anlegget er en stor bidragsyter til gullig og usunn blader på en busk. Plantevernmidler hjelp alvorlige insekt problemer på hage busker.

Næringsstoffer mangel

Mangel på nødvendige ressursene i en busk jord fører til en usunn plante. Ett tegn på dette er produksjon av små, svake bladene som er gule eller lys grønn farge. Nitrogen, kalium og fosfor er tre av de primære næringsstoffene på krevd for landskapsarbeid planter som busker og busker å være sunn. Gjødsel, kompost og organisk materiale i jord alle hjelpe gi bush de aktuelle næringsstoffene for veksten.

Sykdom

Sopp og bakterielle sykdommer som anthracnose eller root råte føre blader av en busk å bli gul. Disse sykdommene påvirke treets evne til å behandle sollys og næringsstoffer, viderekobling anlegget energi til fôring på sopp og bakterier i stedet som fører til gul-farget blader. Holde bakken gratis stående vann og gjelder soppmidler bush eller busken å bekjempe problemer med gule blader og fungal sykdommer i vekstsesongen.

Vekstforhold

Noen busker vokser best i fullt sollys, mens andre foretrekker indirekte lyse eller skyggefulle forhold. Plante busken der den kan motta den rette mengden lys. For mye og for lite lys er skadelig og forårsake anlegget å produsere usunn, gule blader. I tillegg fører vannmangel bladene av busken å bli gul fordi bush er dehydrated. Gi bush rett voksende forhold å holde bladene grønne.