Hvordan weatherize kryssfiner

February 7

Hvordan weatherize kryssfiner

Kryssfiner var aldri ment å tåle naturkreftene alene. Selv om det er designet for å holde seg til elementer for en kort tidsperiode, må det være weatherized for å hindre nedbrytning. Det er flere ting som kan gjøres til kryssfinér til å forlenge levetiden, som været behandling og selv farge behandling som vil forlate kryssfiner korn intakt mens lett missfarging tre. Den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer kan fullføre dette prosjektet i én til to dager, avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet.

Instruksjoner

•Seal kantene på din kryssfiner med utvendig polyuretan lakk. Bruk en liten flekk pensel for å bruke lakk til kryssfinér. Men hold det på overflaten av kryssfiner arket ved taping overflaten med maskeringstape. Hvis lakk blir på kryssfiner overflaten ville den ikke tillate inntrengning av noen ytterligere weatherizing behandlinger. Bruke flere strøk av lakk til kantene av kryssfiner, slik at 30 minutter til en time mellom strøk. Denne behandlingen vil hindre vannpenetrasjon laminert kantene av kryssfiner. Når vann kommer inn der, vil kryssfiner skille.

•Coat kryssfiner overflaten med en utvendig vannbasert pigment flekken. Disse nyanser er lette og nesten umulig å oppdage. Flekken fungerer ved litt missfarging kryssfiner overflaten, dermed holde ut skadelige UV ray skade. Bruk en pumpe opp hagen sprayer gjelder flekken, og anvisningene beholder for tørketid. Når du spray på flekken, tørke av overflødig med en klut fille. Dette vil fjerne kjører i flekken. Igjen, denne typen flekken er ikke ment å farge kryssfiner, men tint og beskytte kryssfiner fra solen. Tillate kryssfinér til tørke for 24 timer.

•Apply vannet forseglingen på overflaten av kryssfiner. Vannet forseglingen kommer vanligvis i merkenavn som Thompson's WaterSeal. Men er det en rekke Vær tetningsmasse i enhver jernvarehandel maling avdeling. Bruke en pumpe opp hagen sprayer sealer. Mens denne sealer ikke vil helt lukker porene i kryssfiner, den tilstanden tre og hindre vannpenetrasjon i overflaten. Utføre flere lakk, og på nytt hvert annet år.