Hvordan vokser et kirsebærtre?

August 16

Introduksjon

Kirsebærtrær vokse i områder som har kalde vintre. Mens de vil vokse i andre soner, vil du ikke få en god høst frukt---treet behovene kaldt tiden under sin dormancy å produsere frukt. Når kirsebærtre begynner å produsere frukt, dekke det med en netto å holde fugler fra spising innhøsting. Det tar et kirsebærtre to år for å produsere frukt. Vær forsiktig når beskjæring å ikke sviske spurs som produserer kirsebær.

Kirsebærtrær kan kjøpes direkte eller sovende form fra barnehager. Ikke alle varianter produsere et frø som vil vokse. For disse variasjonene for å få et kirsebærtre startet, må du pode eller starte den fra en stilk tips. De fleste kultivarer trenger en pollinator, så du vil plante to kirsebærtrær for dem å lage frukt, med mindre de er en av de nyere, søte kultivarene som Stella eller kjæreste. Hvis du plante flere kirsebærtre, space trærne 18 fot fra hverandre.

Planting en potteplante kirsebærtre

Grave planting hull to ganger størrelsen på roten ballen og så dypt som jord i beholderen. Scarify sidene av planting hullet med en høygaffel eller spade. Hvis du må bruke endret jord, bruker ikke mer enn 50 prosent endret jord. Center kirsebærtre i planting hull og etterfylle med jord. Bygge en vanning ring med jord rundt omkretsen av planting hullet. Vanning ringen bidrar til å avlede vann til utenfor røttene på treet. Mulch kirsebærtre med minst 3 inches av kompost eller pulverisert bark. Vann treet dypt.

Plante en Balled og Burlapped Cherry Tree

Planting balled og burlapped kirsebærtre følger den samme prosessen som kirsebær kranen fra en beholder. Den eneste forskjellen er at du må fjerne burlap fra kirsebærtre hvis det syntetiske. Hvis burlap organisk, la burlap på treet og etter sentrering det i planting hullet, fjerne alle stifter eller bånd holder burlap på treet og brett burlap i hullet slik at det er helt dekket med jord når du etterfylle.

Kranen nakne-rot kirsebær

Hvis du bestilte kirsebærtre fra Internett, er sjansene du mottatt en bart-rot-treet. Plante nakne-rot treet som en levende beholder plante, bortsett fra suge nakne røttene i vann i åtte timer først. Bart-rot treet er i sin sovende tilstand, og røttene skal være riktig hydrert før planting.

Gjødsling og vanning kirsebærtre

Trær trenger ikke mye gjødsel. Du kan gjødsle kirsebærtre hvert tredje år. Fordi du skal spise innhøstingen, er det bedre å befrukte med en organisk gjødsel, som fish emulsjon. Alltid lese instruksjonene på gjødsel pakken, forskjellige merker har forskjellige styrker.

Vann kirsebærtre med minst en tommers vann per uke. Alltid vann dypt, hyppige, grunne vanning fremmer shallow røttene og ikke råd til treet riktig mengde fuktighet og næring.