Hvordan vokser et frø?

September 6

Frø er innkapslet anlegget embryoer. Noen er store, som solsikkefrø, mens andre er veldig små, valmuer. Hver ætt bærer anlegget, som kalles Pteridospermatophyta, har tilpasset seg svært ulike miljøer, rovdyr og vekstforhold. Disse forskjellene er grunnen til hvorfor frø er så mangfoldig. Til tross deres forskjeller, men gjennomgå frø lignende vekst stadier når modenhet og produksjon frø av sine egne.

Frø anatomi

Frø består av tre deler. Først er embryoet som vil vokse til fremtidige modne anlegget. Den andre delen er cotyledons eller frø blader. Dette er ikke sant blader men heller svært næringsrik blader som gir nye frø energi til den tid når sant blader utvikle, de som tillater planter å gjøre sin egen energi. Den tredje delen av et frø anatomi er frø jakke, eller kapsel, som beskytter embryoet og nutritive vev. Frø strøk forblir på plass til optimale vekstforhold utløse spiring.

Bryte frø kapselen

Planter migrere over hav og store swaths land. Mange valmuen, som de av gress, bæres av vinden. Andre kan reise over store hav avstander, tenker på kokosnøtter. Fugler og andre dyr spiser frø, passerer dem gjennom tarmen tillater frø å ta rot hvor de settes. De samme beskyttende tiltakene som tillater plante frø å spre er de som gartnere og bønder må arbeide mot for å tillate sine beskjære å vokse. Teknikker som markberedning og syre utføres på frø å hjelpe mimicking naturlige prosesser. Skår frø med kniver og bading seg inne syre bidrar til å bryte ned kapselen og tillate frø dukke eller spire.

Spiring

Frø forblir i en sovende tilstand til gunstige forholdene utløse spiring. Gunstige forhold varierer fra Art til Art, men faktorene som bidrar til gunstige forhold er det samme: varme, fuktighet, lys og oksygen. Konsekvent varme temperaturer utløse spiring. De fleste frø krever jord temperaturer på 60 grader til 90 grader Fahrenheit for å komme ut. Ikke alle frø krever lys for å spire men gi frø med 12 til 14 timer med dagslys, enten ekte eller simulert, setter en voksende tidsplan. Frø strøk absorberer vann. Når vannet er tilgjengelig i konsekvent mengder løsner frø jakke slik at fosteret og frø blader å dukke. Hvis vannet ikke er konsekvent og nye planter dø. Planter krever oksygen og frø er ikke annerledes. Mindre frø jo nærmere det såes jordas overflate. Dette gjør at oksygen å trenge jord og stimulere vekst.

Vegetative scenen

Når optimale vekstforhold er konsekvent møtte spirene dukker opp i fire til ti dager. Vegetative utviklingstrinn inkluderer klokkeslettet som frø dukke fra jord, utvide deres stammer, bruke den lagrede cotyledon energi og utvikle sin egen sanne blader. Tiden der dette skjer varierer sterkt fra anlegg til anlegget. Når anlegget har blomster det angir modne utviklingsstadiet - når det begynner å produsere eget frø.