Hvordan vokser en lilla Bush?

July 6

Betingelser

Mens været forhold innflytelse hvor lenge lilla blomster fortsatt i blomst, er en lilla bush i utgangspunktet en lite vedlikehold plante som kan vare i mange år hvis skikkelig stelt. Busker pleier å trives best i jordsmonnet der det er tilstrekkelig vann drenering. Lilla busker som vokser i en åsside eller hvor bakken er litt forhøyet synes å gjøre best. Fordi røttene av anlegget kjøre dyp, syriner ikke blomstre om jorden rundt dem blir for våt og våt. Faktisk, er syriner solid nok til å overleve perioder med svært tørt vær hvis du holde bakken rundt dem fuktige. Mounding mulch rundt foten av anlegget er én måte å jord holde på fuktigheten.

Syriner kan vokse i omtrent alle typer jord pH er litt alkaliske. Busker skal befruktes tidlig på våren og deretter straks blomstrer døde. Vær forsiktig med å overfertilize, og bruke gjødsel som er høy i fosfor enn nitrogen. Nitrogen innholdet vanligvis finner i grunnleggende plenen gjødsel kan gjøre bladene av en lilla anlegget grønnere, er bush ikke sannsynlig å blomstre. Når lilla busker kommer i blomst, vare blomster lenger hvis været forblir kjølig og tørt.

Beskjæring

Når en lilla treet vokser høyere og bushier, begynner å produsere færre blomster. Busker bør beskjæres hvert år. men kan måten du beskjære bestemme antall blomster vil blomstre til neste år. Aldri beskjære en lilla bush tidlig om våren, med mindre du ikke vil blomster det året. Likeledes beskjære ikke busker i slutten av sommeren eller høsten, eller du kan ikke få noen blomster neste år enten. En tommelfingerregel å følge er ikke å gjøre noen beskjæring etter den første uken i August. I stedet alltid sviske lilla busker innen en uke eller to etter blomster dør, som er når nye knoppene begynner å danne.

Begynn med å kutte av de døde blomstene. Beskjæring stammer tilbake til en bladnode holder frø fra forming slik at friske blomster vil blomstre året. Når en busk blir for stor, tynne det ut ved å fjerne en tredjedel av den gamle veksten. Skjær store på bakkenivå hvert år i 3 år å fremme ny vekst ut fra basen. Noen varianter av lilla vokse 6 til 8 føtter, men andre kan nå en høyde på 30 fot dersom ikke holdt kuttet tilbake. Bruk clippers i stedet for sikring trimming trimme tilbake bush når blomstene er ferdig med blomstringen. Trim større stammer fra inni bagasjerommet slik at solen i og mer luft å sirkulere. Avskåret nye skudd på bakken, men la noen unge spirer. Klippe toppen av bush å se lett avrundede, men vær forsiktig med hvor mye du trimme. Hvis du klipper mye av toppen, kan du ikke ha blomster neste våren.

Transplanting

Tidlig på våren når lilla er sovende er den beste tiden å plante nye skudd eller transplantasjon en busk. Lilla busker kan også være transplantert høsten når bladene slippe. Midten av juni tendens til å være en god tid av året for planting syriner, som de har en bedre sjanse til å overleve hvis været ikke er for varmt. Velg et sted hvor jord kan renne tilstrekkelig og anlegget vil få rikelig med sollys. Syriner trenger mye sol å blomstre; Derfor bør busker ikke være plantet i skyggefulle områder. Grave ut flere små skudd fra bunnen av en lilla busk. Velg unge skudd som er 1 eller 2 fot høy. Prøv å få noen rot med skuddene. Legge til kompost jord før nyplanting. Plante flere skudd sammen i ett hull. Nye skudd ta vanligvis 2 til 3 år å heie Vel, så det kan være 3 eller 4 år før en ung plante utvikler seg til å begynne å produsere blomster.

Hvis du transplantasjon en moden lilla busk, grave hullet dyp og bred. Få så mye av en rot ballen som du kan håndtere flytte. Flere roten du får, jo større er sjansen bush vil overleve. Grave det nye hullet minst to ganger bredden av røttene. Sett noen kompost i hullet før i anlegget. Prøv ikke å forstyrre eller ødelegge skitt fra rundt røttene. Etter å plassere bush i bakken, ferdig ved å fylle ut hullet med Haven jord og mer kompost. Kompost gir næring til anlegget, spesielt hvis været blir tørr. Pack skitt ned fast rundt busken. Holde jorda fuktet, men ikke for våt i minst 4 uker eller til røttene kan ta hold igjen.