Hvordan vokser en Hibiscus plante?

June 18

Hvordan vokser en Hibiscus plante?

En hibiscus plante kan vokse til 20 fot høye i en frostfrie omgivelser. Løvbusk har mørke grønne blader og produserer dekorativ, trompet-formet blomster opptil 6 inches i diameter som tiltrekker hummingbirds og sommerfugler. Blomstrer varierer i farge og inkluderer heldekkende hvitt, gult, fersken, blått, fiolett, lilla, lilla og rødt som vel som bi-farge blomstrer.

Grunnleggende

Selv om noen mennesker kjøpe hibiscus planter fra en barnehage eller hage senter, få mange planter videre til dem av andre gartnere. Hibiscus planter spirer ny vekst i våren, og anleggene røttene skal deles våren. Hibiscus, men ofte selv frø våren fra frø som falt til bakken i høst. Det er derfor hibiscus planter er ofte grunnlegge vokser vilt i grøfter, myrlendte områder og sumper. Frøene kan også startes innendørs 12 uker før sist forventet frost dag og deretter plantet utendørs. Hibiscus startet fra frø vanligvis blomstre, bære frø og selv frø i det første året. I tillegg kan hibiscus overføres fra tips borekaks helst en hibiscus har nye vekst. Noen varianter er podet.

Høyde og spre

Hibiscus er tilgjengelig i hundrevis av varianter. Hver plante vokser som en stor busk eller et lite tre, vokser raskt i vekstsesongen. Selv noen varianter kan nå en høyde på 20 fot, vokse de fleste bare for 5 til 7 fot høye uten beskjæring. Hibiscus planter har generelt en spredning som tilsvarer deres høyde.

Bruker

Hibiscus er dyrket som en frittstående plante alene eller en hekk planting. Hvis vokser hibiscus som en sikring, space plantene 3 til 6 fot fra hverandre. Selv om du kan beskjære hibiskus for å kontrollere høyde, bredde og leggy grener, ikke skjære det som en formell hekk. Hibiscus kan dyrkes som et enkelt stammet lite tre gjennom beskjæring. Hvis vokst som et beholder anlegg innendørs, skjønt, må det lys å blomstre.

Kultur

En hibiscus trenger godt drenert jord og vokse i full sol til delvis skygge, avhengig av cultivator. Det kan bli plantet fra våren gjennom høst i et hull samme dybde som anlegget rot ballen og to til tre ganger så bredt som roten ballen. Hvis jorden er dårlig, endre det med kompost som du fyller plantet hullet. Fyll hullet halvfull med jord, vann godt å bosette jord, la vannet renne og avslutt deretter fylle hullet og vann dypt. Etter plantet, må en hibiscus 1 tommers vann ukentlig bo sunt og vokse. Hvis anlegget ikke får så mye vann gjennom regn, deretter holde sin jord fuktig, men ikke våt. I vekstsesongen, beskjære det for å kontrollere størrelsen, og gi det gjødsel to ganger i måneden. I høst, beskytte hibiskus hvis temperaturene slippe inn 30s F, og ta en container-vokst hibiscus innendørs.